- 5,481
- 2,263
- 113
Aslan olduğumuz doğru da ikile demek hoş değil abim sana yazılan birşey yok neden ?İkile aslanım
Aslan olduğumuz doğru da ikile demek hoş değil abim sana yazılan birşey yok neden ?İkile aslanım
Hakaret ediyorsun konuda bana egoist diyerekAslan olduğumuz doğru da ikile demek hoş değil abim sana yazılan birşey yok neden ?
Güvenilir tenis limiti yüksek site önerseneHakaret ediyorsun konuda bana egoist diyerek
O sana dememiş seni alintilamadim diye yanlış anladın güzel kardeşim başka konularda cevap vermeyenlere nispeten yorumlar da birsin adamsın eyvallah sana dediğim bişey yokHakaret ediyorsun konuda bana egoist diyerek
Ultrabet bana 100-150 bin TL bandında limit veriyor hem de güvenilir diyorlar setrabete attım ona pişman oldum majör lige 5 k bastırıyorGüvenilir tenis limiti yüksek site önersene
Ben yanlış anladım hakkını helal et Allah'a emanetO sana dememiş seni alintilamadim diye yanlış anladın güzel kardeşim başka konularda cevap vermeyenlere nispeten yorumlar da birsin adamsın eyvallah sana dediğim bişey yok
Estagfurullah Allah'a emanetBen yanlış anladım hakkını helal et Allah'a emanet
Ultra benimde limit yüksek sağlamdır ama çekim var kayıp bonus almak istiyorum batarsakUltrabet bana 100-150 bin TL bandında limit veriyor hem de güvenilir diyorlar setrabete attım ona pişman oldum majör lige 5 k bastırıyor
Setrabet bayağı kötü maalesef limitler deUltra benimde limit yüksek sağlamdır ama çekim var kayıp bonus almak istiyorum batarsak
Markaja atcam bakalımSetrabet bayağı kötü maalesef limitler de
İkimisli markajda da çekimler hızlı diyorlar bende burdan çekersem oraya atacağım en azından parasız kalınca bonus felan eklenirMarkaja atcam bakalım
Bonus eklemezler uzun zamandır aktifim yatırımı kesince yalandan 100 spin verir o kadarİkimisli markajda da çekimler hızlı diyorlar bende burdan çekersem oraya atacağım en azından parasız kalınca bonus felan eklenir
Geçen ultrabet 100 TL bonus verdi 3 k yap 3 k yatır çek diye çekemedim para bulamadım sinirlendim kayıp ettim kanıma dokundu o yüzden ultra grubuna yatırım yapıyorumBonus eklemezler uzun zamandır aktifim yatırımı kesince yalandan 100 spin verir o kadar
Tebrikler dostumYeşil konu kilit @Shellac