- 2,960
- 2,603
- 113
Ufff bir basket vereyimmiMuro bunu mu diyecektin neyse mac ver gelirse odul var telafi etmis olalim
Ufff bir basket vereyimmiMuro bunu mu diyecektin neyse mac ver gelirse odul var telafi etmis olalim
suatın konularında erken sevinme altanım enıste var konuda ben varım 2 ugursuz varız dur daha erkenSevinsek cok mu erken olur suatim
Intıhar mı etceksınMuro bunu mu diyecektin neyse mac ver gelirse odul var telafi etmis olalim
Yazdigimda 8di kahretsinFark 3
Yaww babacim sen manyakmisin lan dune kadar icraliktin mk, kimse biryerine takiyormuydu, kimseye jest yapmak zorunda degilsin al parani gec oteye rahat uyuMuro bunu mu diyecektin neyse mac ver gelirse odul var telafi etmis olalim
Kral Ben verirsem yatar Sen yap gelirse bana ödül at 😄😄Muro bunu mu diyecektin neyse mac ver gelirse odul var telafi etmis olalim
Tamam dost enisteyi hesaba katmadik vallasuatın konularında erken sevinme altanım enıste var konuda ben varım 2 ugursuz varız dur daha erken![]()
Yok kanka kimse mac vermeyecek sadece durumdan dolayi dedimUfff bir basket vereyimmi
Adam yazdı zaten napsın basın acıklaması mı yapsınBurdayım kimseden çekintimiz yok olsa aktif olmayız Muro harici konuşan işine baksın Muro sende sorunun varsa yaz özele
Rencide olacak bi durum yok iyi forumlar
YapsınAdam yazdı zaten napsın basın acıklaması mı yapsın
Zaten vermiyim dost sabah çeyrek ust oynadık 7 dakika Boş gecti aman diyim 😂😂Yok kanka kimse mac vermeyecek sadece durumdan dolayi dedim