- 80,934
- 54,048
- 113
Sitenin birinden 500 kopardik 2 adim attik 2 adim daha atarsak 2 kisiye ulasalim
Bol şans suvatSitenin birinden 500 kopardik 2 adim attik 2 adim daha atarsak 2 kisiye ulasalim
BOl şanslar kralSitenin birinden 500 kopardik 2 adim attik 2 adim daha atarsak 2 kisiye ulasalim
Bol şanslar dostSitenin birinden 500 kopardik 2 adim attik 2 adim daha atarsak 2 kisiye ulasalim
Bol şanslar Yalçın hocamSitenin birinden 500 kopardik 2 adim attik 2 adim daha atarsak 2 kisiye ulasalim
O zaman bol sansSitenin birinden 500 kopardik 2 adim attik 2 adim daha atarsak 2 kisiye ulasalim
İki adım çok uzun olur sen onu 1.5 yapSitenin birinden 500 kopardik 2 adim attik 2 adim daha atarsak 2 kisiye ulasalim
Bol şanslar dostSitenin birinden 500 kopardik 2 adim attik 2 adim daha atarsak 2 kisiye ulasalim
Bol sansSitenin birinden 500 kopardik 2 adim attik 2 adim daha atarsak 2 kisiye ulasalim
Yatirim gecmedi mac hazirdaLa yarım saattir kupon bekliyoruz sen paslanmissin dost olmuyor böyle
Bol şanslarSitenin birinden 500 kopardik 2 adim attik 2 adim daha atarsak 2 kisiye ulasalim
Aceleye gerek yok Yavaş yavaşYatirim gecmedi mac hazirda
Vardır bı hayır bunda daYatirim gecmedi mac hazirda
BeklemedeyizYatirim gecmedi mac hazirda
Yani diyorum bir aksilik var bizim bildigimiz Şubat gözü kapalı oynar bu sporuYatirim gecmedi mac hazirda