- 29,681
- 16,511
- 113
Tebrikler
Az önce dmden gelmez yazmış bende iyi ağladın tebrikler yazmıştım muhahabukadar Aglamayaaa Her kupon gelır distin
Eyw dostKonu sahibi 2 kisi 250 seklinde ulasmamizi istedi ben 3 kisi 300 yapicam ulasamadigim arkadaslar kusura bakmasin dm atmayin lutfen ben aticam 3 kisiye
ben o 3 kısının ıcınde olmazsam Gnul koyar karı gıbı trıp atarım hee birde 02.00 de roll acıcamKiskanc puahhha
Helal suvatımKonu sahibi 2 kisi 250 seklinde ulasmamizi istedi ben 3 kisi 300 yapicam ulasamadigim arkadaslar kusura bakmasin dm atmayin lutfen ben aticam 3 kisiye
Gecen güzel olsun Asabiii@Shellac Mrb Dost gecen guzel olsun
Bu yazıyla o 3 kısının ıcınde olamazsın Kör abuzerHelal suvatım
Burayi kitlryebiliriz sayin shell wonGecen güzel olsun Asabiii
Izle gör novasikiBu yazıyla o 3 kısının ıcınde olamazsın Kör abuzer
Dost burdan kimleri seçtiğini söyle bence bekleyen çok çünküKonu sahibi 2 kisi 250 seklinde ulasmamizi istedi ben 3 kisi 300 yapicam ulasamadigim arkadaslar kusura bakmasin dm atmayin lutfen ben aticam 3 kisiye
Hepimizin gecesi guzel olsun Dost seviliyorsunGecen güzel olsun Asabiii
İki kişinin bildiği sır değildir HakanimDost burdan kimleri seçtiğini söyle bence bekleyen çok çünkü
Bu nasıl uslup Seni Birdaha uyarmam @Abuzerkömürcü odul dagıtılana kadar banlısıınIzle gör novasiki
Dm gelmediyse secilmedin dost bana dm geldi çünkü 🫣Dost burdan kimleri seçtiğini söyle bence bekleyen çok çünkü
Tebrikler o zamanDm gelmediyse secilmedin dost bana dm geldi çünkü 🫣
Bol şanslar enişteben o 3 kısının ıcınde olmazsam Gnul koyar karı gıbı trıp atarım hee birde 02.00 de roll acıcam![]()
Baştan olan 3 kisiye dm atildi beyler bol sabsKonu sahibi 2 kisi 250 seklinde ulasmamizi istedi ben 3 kisi 300 yapicam ulasamadigim arkadaslar kusura bakmasin dm atmayin lutfen ben aticam 3 kisiye
sabahtan berı takıp edıyoz enıste suatım bızı o 3 kısının ıcıne koymadı bırde darılmasın kımse dıyor nedıyorsun sen bu durumaBol şanslar enişte