- 11,455
- 13,552
- 113
Arkamdan rahmetli iyiydi deseydin ben hep senin için peygamber gibi heriftir diyorum nrjwndBen 6 aydir cok arada giriyodum la gecen konuda senden bahsettik hatta
Arkamdan rahmetli iyiydi deseydin ben hep senin için peygamber gibi heriftir diyorum nrjwndBen 6 aydir cok arada giriyodum la gecen konuda senden bahsettik hatta
Helall bizde kötü bisey demedik la iyiydi puahha her girdigimde 1 2 hafta önce etiketin falan oluyodu zaten göruyodum da zaman gecmis diye hortlatmiyodumArkamdan rahmetli iyiydi deseydin ben hep senin için peygamber gibi heriftir diyorum nrjwnd
Gelir mi kanka
Bittik kuruduk vitaminsizlikten tuşlara basamaz hale geldik çok şüküür, psikolojime bozukaHelall bizde kötü bisey demedik la iyiydi puahha her girdigimde 1 2 hafta önce etiketin falan oluyodu zaten göruyodum da zaman gecmis diye hortlatmiyodum
Hasbinallah ve nimel vekilUzun bir zman sonra bir deneyelim bakalim birileri demişki öldü ölmedik ama yaraliyiz puahha
Dün jay jay başlatti ne yapalim puahahabHasbinallah ve nimel vekil
Ya millet uykuda yada seni tanıyamamışlar 😅😅Gelir mi kanka
Psikoloji bizdede iyi degil la kiminki iyi ki zatenBittik kuruduk vitaminsizlikten tuşlara basamaz hale geldik çok şüküür, psikolojime bozuka
Oo kankam gelmis puahhahYa millet uykuda yada seni tanıyamamışlar 😅😅
eşrefin konuda flndır hepsiYa millet uykuda yada seni tanıyamamışlar 😅😅
O bisey degil ben geldi diye takip etmiyodum 3.3 da 12 falan lazimdi 2 dk var 10 lazim puahhaYa millet uykuda yada seni tanıyamamışlar 😅😅