- 29,681
- 16,511
- 113
Ödül geldi kesene bereket @butragueno eline sağlık @JanValjaN
helal dost son 10 sayfada gelıyon alıyon parayı alamadın mı tantana cıkarıyon bolsans@butragueno bol şans geldi ödül eyvallah
Banada sabah ateşledi adam yaSuat ibanı yakmış zaten haberim bile yok 🤣
yakar suatım vijdanlıdır banada aybalamın parasıyla beraber 1k atmıs suatımSuat ibanı yakmış zaten haberim bile yok 🤣
Vurdu gol olduhelal dost son 10 sayfada gelıyon alıyon parayı alamadın mı tantana cıkarıyon bolsans![]()
Bizim dm de yanmamış dayı sen bir el at şu işe ahahahahelal dost son 10 sayfada gelıyon alıyon parayı alamadın mı tantana cıkarıyon bolsans![]()
Sabah sen zengin değil miydin aq 🤣Banada sabah ateşledi adam ya
Öyle tantana senden sonra bizim işimizhelal dost son 10 sayfada gelıyon alıyon parayı alamadın mı tantana cıkarıyon bolsans![]()
Yoo degıldım la bırıne borç verdım aldım para lanetlendi resmen amkSabah sen zengin değil miydin aq 🤣
bizim dm bozuk herhalde kimse yakmıyorÖdül geldi kesene bereket @butragueno eline sağlık @JanValjaN
Benden cok ses cıkaranı sevmem sevdirtmemÖyle tantana senden sonra bizim işimiz![]()
Ağlamada nirvana 🤣Yoo degıldım la bırıne borç verdım aldım para lanetlendi resmen amk
Puhahahha güzel koydun helalÖyle tantana senden sonra bizim işimiz![]()
Afiyet olsunÖdül geldi kesene bereket @butragueno eline sağlık @JanValjaN
Çok pıs aglarım yok acım yok pıde alcaktım yok ekmeği suya banıyorum bunlar bosAğlamada nirvana 🤣
Sen benim konularıma Bana Dm Herhangi Birsey Yazarsan Sana cok agır kufur ederım Kendı hesabımıda Senın Hesabınıda Süresiz Banlatırım Kör Şimdi uza Bak ısınePuhahahha güzel koydun helal
Bu taktılar eskidi @wasilÇok pıs aglarım yok acım yok pıde alcaktım yok ekmeği suya banıyorum bunlar bos