Bu nasıl oran bunlar bastonlamı pynuyor ilginç miş 😅Metinim bana hep atar yav hakkini yiyemem![]()
Bu nasıl oran bunlar bastonlamı pynuyor ilginç miş 😅Metinim bana hep atar yav hakkini yiyemem![]()
La her macta boyleki taraf ama bu ha ondan basket yoktu duzgun bende futbol aliyim dedimde her zmanki gibi sikiciBu nasıl oran bunlar bastonlamı pynuyor ilginç miş 😅
Hee tarafı anlamdım ben ilk yarı genel sandım😅La her macta boyleki taraf ama bu ha ondan basket yoktu duzgun bende futbol aliyim dedimde her zmanki gibi sikici
Atarsa ev atar dedikte şut korner tac bile yok ilk isabetli gol ama yaz bunu kenaraHee tarafı anlamdım ben ilk yarı genel sandım😅
Futbol yerine slot cevirsek daha iyi akAtarsa ev atar dedikte şut korner tac bile yok ilk isabetli gol ama yaz bunu kenara
Parayı asla kucumsemem metoFıtne yapıyolar 250 beğenmiyolar @Novasky 2 k yaptı 😀
EywParayı asla asla kucumsemem meto
Şansın yaver gitti diyelim 😅Parayı asla kucumsemem meto
Reis sen ne takıpn kafana bunla ancak bu kadar olurdu sen sınırları zorladın olmadı 😅Futbol yerine slot cevirsek daha iyi ak
Şans illaki olucak dost lakin biraz bilgide lazım mesela butra basket oynarken herşeye dikkat eder 3 adım demedimi %99 kazanır 🤣Şansın yaver gitti diyelim 😅
Tebrikler aga iyi dizmişsin 🧿Şans illaki olucak dost lakin biraz bilgide lazım mesela butra basket oynarken herşeye dikkat eder 3 adım demedimi %99 kazanır 🤣
As hakanimSelamün Aleyküm
Alwykum selam reisSelamün Aleyküm