- 15,860
- 13,079
- 113
Hayir suvatim hepsini at ayip olmasin cikileteBenim site min. 1000 tl ona göre at 😀😀
Hayir suvatim hepsini at ayip olmasin cikileteBenim site min. 1000 tl ona göre at 😀😀
Seninde kesene bereket dostPara bereketliymiş demek ki herkese bol şanslar
Yarıldımmmm 😀Hayir suvatim hepsini at ayip olmasin cikilete
Diger konularda bana niye atilmadi diye kavga ediyodu simdi miktar icin puahhaba ciqlet bozdu yav puahhahHayir suvatim hepsini at ayip olmasin cikilete
İnşallah devamı gelir 😀Para bereketliymiş demek ki herkese bol şanslar
Keşke herkes kazanıp bi sonraki devretse saadet zinciri misali 😇Seninde kesene bereket dost
Pasi testo ya ulaşıyor sende Hamza ile ciklete ulaşsan herkes kazanmış olurDiger konularda bana niye atilmadi diye kavga ediyodu simdi miktar icin puahhaba ciqlet bozdu yav puahhah
Yazdik zaten dost ulasicaz ikisinePasi testo ya ulaşıyor sende Hamza ile ciklete ulaşsan herkes kazanmış olur
EyvallahYazdik zaten dost ulasicaz ikisine
Takılıyorum ya ciddiye almayın hemenDiger konularda bana niye atilmadi diye kavga ediyodu simdi miktar icin puahhaba ciqlet bozdu yav puahhah
Biliyom la sorun yokTakılıyorum ya ciddiye almayın hemen
Cekilis sana cikmis la moralim bozulduTakılıyorum ya ciddiye almayın hemen
Şey dost seni tanımam etmem sen varken ben yokmuşum ama bırakmıştım lütfen tekrar başlama bu illete@Golcümetin konusundakiler öncelikli duruma gore ulasiriz
İsrail İran savaşından sonra ortaya çıktın suvatım var sen de karanlık işlerBiliyom la sorun yok
Bizde deriniz puhahaİsrail İran savaşından sonra ortaya çıktın suvatım var sen de karanlık işler
Suvatım çıkarken parayı komidinin üstüne bırak alırım ben ordanBizde deriniz puhaha
Eyvallah dost düşünmen yeter ama ben maaşla oynamayi biraktim eklenen bisey olunca oynuyodum zaten yani o konuda sikinti yok maaşi yemedigimiz sürece bir zarari yok bize kumarin böyle bir kac dostumuzu arada sevindirmektede sakinca yok benceŞey dost seni tanımam etmem sen varken ben yokmuşum ama bırakmıştım lütfen tekrar başlama bu illete
Derin isler icin daha cok para lazim puhahaSuvatım çıkarken parayı komidinin üstüne bırak alırım ben ordan
Eyw dost ben senin için dedim geçen güzel gecsinEyvallah dost düşünmen yeter ama ben maaşla oynamayi biraktim eklenen bisey olunca oynuyodum zaten yani o konuda sikinti yok maaşi yemedigimiz sürece bir zarari yok bize kumarin böyle bir kac dostumuzu arada sevindirmektede sakinca yok bence
Dost sevındırıyon heee ne guzelEyvallah dost düşünmen yeter ama ben maaşla oynamayi biraktim eklenen bisey olunca oynuyodum zaten yani o konuda sikinti yok maaşi yemedigimiz sürece bir zarari yok bize kumarin böyle bir kac dostumuzu arada sevindirmektede sakinca yok bence