- 80,979
- 54,137
- 113
Okla acimaz bostona bakar gibi gibiButraya 10 katı yap dedik 2li yaptı yandık aw hshsisjsjsyd
Okla acimaz bostona bakar gibi gibiButraya 10 katı yap dedik 2li yaptı yandık aw hshsisjsjsyd
Ver yetkiyi gör etkiyi. Sergen hocam işini bilir antrenmandan çok ganyan bayide zaman geçirmiş adam zamanındaButraya 10 katı yap dedik 2li yaptı yandık aw hshsisjsjsyd
Dün bizde Miami maçında boston dedik nerdeyse özürlü Miami yeniyodu Allah'tan white abimiz vardiOkla acimaz bostona bakar gibi gibi
Bol şanslar dostIkiside cazip geldi aldim boyleEkli dosyayı görüntüle 747567
Oo keskin bey sende mi burdasın bb den ayrılanlar hep burdaBol şanslar dost
Allah peygamber aşkına şu borcunu öde artık evde terlik kemiriyorumBol şanslar dostum
Maalesef sana borcum yok olsa da odememAllah peygamber aşkına şu borcunu öde artık evde terlik kemiriyorum
En azından dürüstMaalesef sana borcum yok olsa da odemem
Forumda para alışverişi yasak bir sonraki Ramazan'a kadar banlısınMaalesef sana borcum yok olsa da odemem
Dengesizler ama ben brookun kotu olmasina guvendikDün bizde Miami maçında boston dedik nerdeyse özürlü Miami yeniyodu Allah'tan white abimiz vardi
Olsun butracim yedek kasamız var kanımız yerde kalmazDengesizler ama ben brookun kotu olmasina guvendik
Kardeşim bir dm atar mısın birşey soracağım para ile ilgisi yokForumda para alışverişi yasak bir sonraki Ramazan'a kadar banlısın
Ferdicim kız iş arkadaşlarimla yemeğe gidioz diye gitti 3-4 saat önce. Sence kaç cm boynuz yemisimdirBol şanslar dostum
Kemiksiz 34Ferdicim kız iş arkadaşlarimla yemeğe gidioz diye gitti 3-4 saat önce. Sence kaç cm boynuz yemisimdir
Okla peri alabilir diyodum o da sacmalamis ama ikiside daha ortada gibi bakalimOlsun butracim yedek kasamız var kanımız yerde kalmaz
Bu sefer cidden ağlıyorumKemiksiz 34
Foto gelir mıBu sefer cidden ağlıyorum