- 48,725
- 53,524
- 113
Konuya gelip senlen muhabbet etmek isterdim hocam da butra bey kaybetsin istemiyorum konuya dahil olursam kazanç olmaz konuda o yuzden kusura bakmaİnşallah yoksa muhabbettin çekilmiyor güzel mümin kardesim
Konuya gelip senlen muhabbet etmek isterdim hocam da butra bey kaybetsin istemiyorum konuya dahil olursam kazanç olmaz konuda o yuzden kusura bakmaİnşallah yoksa muhabbettin çekilmiyor güzel mümin kardesim
Yağmurlu günlerde dağa çıkıp o işi görüyorum hocam gürültü duyulmasın diyeÖyle desene gaddarim poligon da falan sandım duymayinca
Kazanınca gel ozmanKonuya gelip senlen muhabbet etmek isterdim hocam da butra bey kaybetsin istemiyorum konuya dahil olursam kazanç olmaz konuda o yuzden kusura bakma
Yok ben kazanç olursada gelmemKazanınca gel ozman
Gel dost muhabbetimizi kimseden esirgemeyiz çok şükürKonuya gelip senlen muhabbet etmek isterdim hocam da butra bey kaybetsin istemiyorum konuya dahil olursam kazanç olmaz konuda o yuzden kusura bakma
Sensiz çekilmez buralar adamın hasısın sen kralYok ben kazanç olursada gelmem
Bak hocam sonra kupon kayip olursa karışmam ona göreGel dost muhabbetimizi kimseden esirgemeyiz çok şükür
Sende tabiBeni unuttun
Allah kolaylık versin gaddarim. Şu peşimdeki wiskasi da temizlersen mutlu olurum.Yağmurlu günlerde dağa çıkıp o işi görüyorum hocam gürültü duyulmasın diye
Ben dedikten sonra diyon kral ne anlamı kaldı 😁Sende tabi
Paran var mı ?Allah kolaylık versin gaddarim. Şu peşimdeki wiskasi da temizlersen mutlu olurum.
O zaman abdest alıp 1 subhaneke 3 inna atayna okuyup gelBak hocam sonra kupon kayip olursa karışmam ona göre
Gecmedi daha mac baslamadan aldik ondan mi acaba puahah ms na kalmasa iyi2. Adımı deve kervanıyla zarf ile mi getirecekler sana hemşo, nerde kaldı
O kadar bekleyemeyiz yeniden yükle senGecmedi daha mac baslamadan aldik ondan mi acaba puahah ms na kalmasa iyi
Tüm dualarımızi ettik hocam bakalimO zaman abdest alıp 1 subhaneke 3 inna atayna okuyup gel
Tüm paramizi forum icin feda ettik maalesefO kadar bekleyemeyiz yeniden yükle sen
Cok bilmiş biri olarak diyorum ki sana 3 dakika ya gecer hesaba puahaGecmedi daha mac baslamadan aldik ondan mi acaba puahah ms na kalmasa iyi
Mani varmı acep onda daha😁O kadar bekleyemeyiz yeniden yükle sen