- 66,417
- 32,281
- 113
Gittimi hepsiDm yanmadı
Gittimi hepsiDm yanmadı
Beraber koyduk suvatimBugun rolldeki parayi yedim ama bu kupona vesile oldu butun kaybettigim maclari koydum![]()
ee mecburGittimi hepsi
alt her zaman sıkıntıdır üstte gene umut oluyorvalencia son şakasını yapacaktı az kalsın üzerdi valla
Dursa stres yaratır en iyisiee mecbur
çok rahattı barem fln aslında birden saçma saçma vurmaya başladılaralt her zaman sıkıntıdır üstte gene umut oluyor
9sn kaldıda ben gidiceni düşündüm cunku 2.5dk kala açtım maçı izliyom sanki 80-78 maçta ölümüne oynadı evçok rahattı barem fln aslında birden saçma saçma vurmaya başladılar
Herhangi bir kuruma şahısa borcum yok kendime bide ps5 çektim yeterli oldu sonraki 150de bide bedelli patlatırım misDursa stres yaratır en iyisi
Ohhh en iyisi suvatta vurdu parayı oda bi ps5 çeker şimdiHerhangi bir kuruma şahısa borcum yok kendime bide ps5 çektim yeterli oldu sonraki 150de bide bedelli patlatırım mis
Onun önce dondan başlaması lazımOhhh en iyisi suvatta vurdu parayı oda bi ps5 çeker şimdi
Aynen 100 taksit yaparsak ilk taksiddini oderizOhhh en iyisi suvatta vurdu parayı oda bi ps5 çeker şimdi
O kadar pahalı değil abartma 2. El alacaz sana her erkeğin bitane hayatında olması lazım onun sevmeyen de ne bilimAynen 100 taksit yaparsak ilk taksiddini oderiz
150 mi bedelli 350 olmuştur en azHerhangi bir kuruma şahısa borcum yok kendime bide ps5 çektim yeterli oldu sonraki 150de bide bedelli patlatırım mis
Tesk sayin shellTebriklr Basketçii
Şu kelimeyi bırakın artık rica ediyorum bi 6 7 maç bi araya getirdi diye ne bu yaniTebriklr Basketçii
Suvatım kazanmış mı dostTebriklr Basketçii
180 di galiba150 mi bedelli 350 olmuştur en az