- 80,970
- 54,137
- 113
Adam full takip etti bugun kulis cekecekti bide cektireydik la ayip olmasinİngiltere de
Adam full takip etti bugun kulis cekecekti bide cektireydik la ayip olmasinİngiltere de
Kanka burada olmadığına göre parası vardırAdam full takip etti bugun kulis cekecekti bide cektireydik la ayip olmasin
Kim dedi var, yok suvatım atabilirsin. Delirecem kaç gündür bir kupon yapamadımKanka burada olmadığına göre parası vardır
HshdhdhsjshdhejsjwKim dedi var, yok suvatım atabilirsin. Delirecem kaç gündür bir kupon yapamadım
Hocammmm canım hocammm hocamız mayko var burda hocammmKim dedi var, yok suvatım atabilirsin. Delirecem kaç gündür bir kupon yapamadım
Bak vurdu masaya adamHocammmm canım hocammm hocamız mayko var burda hocammm
Kuponumuz gelsin bakariz terim hocamKim dedi var, yok suvatım atabilirsin. Delirecem kaç gündür bir kupon yapamadım
HangisiKuponumuz gelsin bakariz terim hocam
Dm mi atıyoruz anlamadımHocammmm canım hocammm hocamız mayko var burda hocammm
Pazar günkü Alanya maçıHangisi
Hocam roll dedinmi mayko gelir canım hocam sen fana devam dolara hocammm😁😁Dm mi atıyoruz anlamadım
Puhajajjaaa la maximim ya😁😁😁Pazar günkü Alanya maçı
Gelir o, sen at bana payını pazar günü sen alırsın ordan dostPazar günkü Alanya maçı
Nasıl gıdıyor kankaPazar günkü Alanya maçı
Hocammm canmsnGelir o, sen at bana payını pazar günü sen alırsın ordan dost
Gelmis bile yav dm. FixHangisi
Takip eden arkadaşlara teşekkürler hafta sonu dağıtım yaparız iyi gecelerGelir o, sen at bana payını pazar günü sen alırsın ordan dost
Xjxjdjdjdjd siemple ganador ölmez şekil degistirir sadeceTakip eden arkadaşlara teşekkürler hafta sonu dağıtım yaparız iyi geceler
Bol sans suvat üstadımGelmis bile yav dm. Fix
Nasıl gıdıyor kanka