- 111,603
- 62,828
- 113
Bro hic belli olmaz bunlarin 1 perde 65 attigi bile oluyor biraz zor ama bakalim belki olirSorma bunlar 30 atar normalde inan
Bro hic belli olmaz bunlarin 1 perde 65 attigi bile oluyor biraz zor ama bakalim belki olirSorma bunlar 30 atar normalde inan
He ya bide dep önde diye üst aldim favori geride oldumu çok çikiyor favori 4 atti yani inanilmazBro hic belli olmaz bunlarin 1 perde 65 attigi bile oluyor biraz zor ama bakalim belki olir
Gecen sene şampiyon olmus ev finalde 98 ler 88 ler 92 ler. Burada 65 ancakAdamlar 20 yiz attilar ya la way anasini
Aralarindaki maclar genelde kisir bro bi goz at gorursun.ayri bu kupa maci lig deilGecen sene şampiyon olmus ev finalde 98 ler 88 ler 92 ler. Burada 65 ancak
Dogrudur ben analiz yapmiyorum cok kafamda kaldigi kadar bide önceki perler de 2 takimda iyi atmisti hep faullere kalir gelir dedimde demez olaydim yapacak bisey yok artik saglik olsunAralarindaki maclar genelde kisir bro bi goz at gorursun.ayri bu kupa maci lig deil
Eyvallah yattik ama dostBol şans dost
Sirf meraktan takip ettim ev sahibi son 5 dkda 20 sayi attiEyvallah yattik ama dost
Dep biraz dursa uzardi belki ama oyle bi mac oldu ki direkt yatirdilar hiç umut vermedilerSirf meraktan takip ettim ev sahibi son 5 dkda 20 sayi atti
Fark 6 uzayabilir ev 5 dkda tek basina 25 attiDep biraz dursa uzardi belki ama oyle bi mac oldu ki direkt yatirdilar hiç umut vermediler
Barem 130a dusmusdu 150 sayi olck gibiDep biraz dursa uzardi belki ama oyle bi mac oldu ki direkt yatirdilar hiç umut vermediler
Bu gelsede lanus zor gibi broDep biraz dursa uzardi belki ama oyle bi mac oldu ki direkt yatirdilar hiç umut vermediler
Ibneler 5 snde 5 atmaya basladiBu gelsede lanus zor gibi bro
152 oldu lan 53 sayi cikdiDep biraz dursa uzardi belki ama oyle bi mac oldu ki direkt yatirdilar hiç umut vermediler
3.40 vardi 19 sayi vardi he 3.40da kac cikicak bakalimIbneler 5 snde 5 atmaya basladigelmezde zaten lanusta gelmez
Ulan olaya bak ya