- 80,982
- 54,141
- 113
Won lannnnn
günaydın biraderWon lannnnn
Cuku tuttuk 😂Ne güzel uyuyacaktik yav
Ya bırak yalanı üzüntüden uyuyamıcaktın geneNe güzel uyuyacaktik yav
Yokla uyku fena bastirmisti da la biri burada bir futbol verdi 4 mac freebete attim benim 3 basket geldi futbol gitmisYa bırak yalanı üzüntüden uyuyamıcaktın gene
her kelin ilacı sürülmez joe abine yaz böyle şeylerdeYokla uyku fena bastirmisti da la biri burada bir futbol verdi 4 mac freebete attim benim 3 basket geldi futbol gitmis![]()
2k gettiYokla uyku fena bastirmisti da la biri burada bir futbol verdi 4 mac freebete attim benim 3 basket geldi futbol gitmis![]()
Sen niye başkasının maçını oynan kine2k getti
Bak ya ulan dua et maç geldi ah şu kadar derdim olsaMac betcoda bitmedi yav hala sokacam macina
2. Yari basi sayı silerler 1.10Mac betcoda bitmedi yav hala sokacam macina
La bezdirdi yav rol bitmisti simdi maci izledim eziyet resmen dk bir oyun duruyor hakemler gidip geliyorBak ya ulan dua et maç geldi ah şu kadar derdim olsa
Bitti akLa bezdirdi yav rol bitmisti simdi maci izledim eziyet resmen dk bir oyun duruyor hakemler gidip geliyor
Freebet diye attim genelde 1 mactan yatiyom ondan alayim dedimde neyse diyelimSen niye başkasının maçını oynan kine
ya bizim bu meslek zor iş her yigidin harcı değil işteLa bezdirdi yav rol bitmisti simdi maci izledim eziyet resmen dk bir oyun duruyor hakemler gidip geliyor
Yansimadi dahaBitti ak
Kader kısmet artikFreebet diye attim genelde 1 mactan yatiyom ondan alayim dedimde neyse diyelim
Birazdan yansırYansimadi daha