yaw he he tabi tabila yok rahattımgeleceğini biliyodum
yaw he he tabi tabila yok rahattımgeleceğini biliyodum
Bir rivayete göre Recebe 15 yaş ömür biçilmiş ama azrail alamıyormuş 15 senedirAbi paramı vermiyo varmı bildiğin yerler numarasını paylaşalım
Prenses mi buReceb Tatlı ydı böyle olmaz dedim kulağa hoş gelmiyor Receb Ballıses yaptık onu
PrensPrenses mi bu
Prens kötü ele gelmez o
bize gelen birsey yok recoooOduller atıldı batında gelın
Senı secmemıs püüüüübize gelen birsey yok recooo
Düşmanı yakınımızda mı bılduk 😀😀bize gelen birsey yok recooo
parayı atan secmez Reco dagıtan secer herkezden kese kese bize cıkardı oradan 200Senı secmemıs püüüüü
@butragueno gardasımı unuttukparayı atan secmez Reco dagıtan secer herkezden kese kese bize cıkardı oradan 200
Hadi Prenses girelim girilir mi bu paraylaparayı atan secmez Reco dagıtan secer herkezden kese kese bize cıkardı oradan 200
prenses bu paraya oyun acmaz savascım Replay izlettırırHadi Prenses girelim girilir mi bu parayla
Siporda kasalım o zaman 1000 yetele alırmı içeriyeprenses bu paraya oyun acmaz savascım Replay izlettırır
prensese 5 k dan assagı gırılmezSiporda kasalım o zaman 1000 yetele alırmı içeriye
Bizde payvona gider karı mıncıklarız o paraya Prenses elletmiyo zaten hadi hayırlı işlerprensese 5 k dan assagı gırılmez
prensesin parayı hıc bıryerden harcıyamazsın SavascımBizde payvona gider karı mıncıklarız o paraya Prenses elletmiyo zaten hadi hayırlı işler
@Pikaçuu bey size ulaşacakparayı atan secmez Reco dagıtan secer herkezden kese kese bize cıkardı oradan 200