- 80,980
- 54,137
- 113
Iade kayip olduSergen abi iade oldu Valencia geldi bir Porsche Carrera parası aldın mı
Iade kayip olduSergen abi iade oldu Valencia geldi bir Porsche Carrera parası aldın mı
Geçmiş olsun dostumIade kayip oldu
Oynadığın site aklı başında bir siteyse ilet desteğe düzeltir acayip saçma çünküIade kayip oldu
Çok iyi bjk çok kötü durumda izliomIade etti la iyi
Geri kayip yaptiÇok iyi bjk çok kötü durumda izliom
Aga hala dewam mı masalalh iyi topladın galiba dışardaydım geldim baya atraksiyon dönmüş 😅Iade kayip oldu
Sergen hocam playoff eleme iki ayakı maç toplam sayı farkı baz alınıyor uzatma olmuyor o yüzden öle format ne kısmet gidip ona denk getirmekte 😕Geri kayip yaptibjk gelmesinde zoruma gidr
Yav ben ceyregi takip ediyodum ust olacagini anladim riskli diye ms aldim anlik aldim yaniSergen hocam playoff eleme iki ayakı maç toplam sayı farkı baz alınıyor uzatma olmuyor o yüzden öle format ne kısmet gidip ona denk getirmekte 😕
Takip edene ulastik parayi falan da kirmadik zar zor kara gectik son kupnlaSuat parayı kırmış tanımıyor maşallah 😂
OkTakip edene ulastik parayi falan da kirmadik zar zor kara gectik son kupnla
Hocam ne diyem bjk uzamasa parayı kupond aiade gözkürken çekecektin belkide baya bir şansızlık sendekide 😂Yav ben ceyregi takip ediyodum ust olacagini anladim riskli diye ms aldim anlik aldim yani
Valencia vardi la aciktaHocam ne diyem bjk uzamasa parayı kupond aiade gözkürken çekecektin belkide baya bir şansızlık sendekide 😂
Hee bakiye ordan eksi olurdu ozmn üzlücek bişey yok aga dewm ke 😅Valencia vardi la acikta![]()