- 48,801
- 20,177
- 113
Rotherdam maçı dakika 41 ilk yarı gol olacak seyret dostumİlkOxford İlk yarı bir gol al 3 lira oranı var 3000 al çek 1000 lira 2000 devam
Rotherdam maçı dakika 41 ilk yarı gol olacak seyret dostumİlkOxford İlk yarı bir gol al 3 lira oranı var 3000 al çek 1000 lira 2000 devam
Osman Geçenlerde 30 bin lira çıkmıştın 40.000 lira batırdın mı onuHaydiii aslannnnsin yaparsın sennn
Maça baktım gol olmuş Von olmuş Suat batsaydı 3 bin lira cepteydiRotherdam maçı dakika 41 ilk yarı gol olacak seyret dostum
Borc aldik sizler icimLan olm nerden buldun 1K
Ahh beeMaça baktım gol olmuş Von olmuş Suat batsaydı 3 bin lira cepteydi
başla artık işim gücüm varBorc aldik sizler icim
Birazı öyle oldu birazını yedik ksksjdkdjd benim hatam o parayı daha düzgün kullana bilirdikOsman Geçenlerde 30 bin lira çıkmıştın 40.000 lira batırdın mı onu
2'ye attı Allah'ın belası 42 arka arkaya koy gelmişAhh bee
Kral Benim elim o para gezseydi emin ol Ben her gün 2.000 alır çıkardım fazla zorlamazdım 2.000 yetiyor günlük banaBirazı öyle oldu birazını yedik ksksjdkdjd benim hatam o parayı daha düzgün kullana bilirdik
Gidebilirsin acele etmicezbaşla artık işim gücüm var
Ahhh ki ne ahhhh olsa basardin2'ye attı Allah'ın belası 42 arka arkaya koy gelmiş
okGidebilirsin acele etmicez
Çok büyük para koyacağım ya İnanıyorum buna ya bir kere de koyacağım hem de elime bir para geçecek Bir kere de gireceğim alıp çıkacağımAhhh ki ne ahhhh olsa basardin
Aynen dostum öyle yapmamız gerek zatenÇok büyük para koyacağım ya İnanıyorum buna ya bir kere de koyacağım hem de elime bir para geçecek Bir kere de gireceğim alıp çıkacağım
İşte bazen dusuneymiyon doğru şeyleri oda bana ders olduKral Benim elim o para gezseydi emin ol Ben her gün 2.000 alır çıkardım fazla zorlamazdım 2.000 yetiyor günlük bana
Hadii beyaa oooo sen burdasın maç bak🤣🤣🤣🤣🤣Gidebilirsin acele etmicez
Kral tumbeti keşke bende alsaydın yaa o bonusu alırdın ben almamistim o yüzde 80iTüm gemileri yaktik ulasirsak 2 3 kisiye roll
1k borc aldik onu geri vericez kazanirsak