- 13,646
- 7,332
- 113
Dost suat öğretcekmis dilim sursmusBizim konumuza gelip roll nasıl yapılır öğretcem falan diyorsun dost dalga geçer gibi hayirdir
Dost suat öğretcekmis dilim sursmusBizim konumuza gelip roll nasıl yapılır öğretcem falan diyorsun dost dalga geçer gibi hayirdir
ZiyaaaaaAz kaldı eniste zaten en son 1k da ben acıp ben batacam sırayla herkes batar
7 dk 39 bekliyoz nba de olmayack sey degil bakak helDost suat öğretcekmis dilim sursmus
Sende 1 k ne arar tamam cuma gününe giriş yaptık da cuma namazına daha çok var şimdiden oturma avludaAz kaldı eniste zaten en son 1k da ben acıp ben batacam sırayla herkes batar
Kanka sende nba varken başka bir şey oynamıyorsun7 dk 39 bekliyoz nba de olmayack sey degil bakak hel
Her cuma ya gittigimizde 1k olsaydi dost 0 ı gormustukSende 1 k ne arar tamam cuma gününe giriş yaptık da cuma namazına daha çok var şimdiden oturma avluda
Az cok biliyoz takimlari la ne yapak umutun macida aklimdaydida o da kotu gidiyorKanka sende nba varken başka bir şey oynamıyorsun
NaberBadem 202.5
Bocada 43 olmuş ondan çıkıyo uruguay a oynuyo oraya oynasa tekrar 2 de 48 çıkmış delı gıbı bütün maçları gezıyo yatanı bulana kadarAz cok biliyoz takimlari la ne yapak umutun macida aklimdaydida o da kotu gidiyor
Hoş değil sen bebek
Neyse kismette varsa olur yoksa sksen olmaz kaldi 34Bocada 43 olmuş ondan çıkıyo uruguay a oynuyo oraya oynasa tekrar 2 de 48 çıkmış delı gıbı bütün maçları gezıyo yatanı bulana kadar
TırrtHoş değil sen bebek
Neyse bb
Bol şans dostNeyse kismette varsa olur yoksa sksen olmaz kaldi 34