- 42,772
- 43,898
- 113
Ulan 37.5 üst oynasak tek takımın attığıyla kazanacaktık asdsa
Bol şans dost
Bol şans dost
Aynen 38 cok ekstra oldu yav depte iyi atti baya ama ev hayatinin ceyregini oynadiNba dönmüş bolagna bu çeyreği net alacakta bi deneyecek bakalım hayırlısı
3.43 orana niye oynuyoz zaten ak aceleyle yukselsin diye yoksa üstumuzu alirdikUlan 37.5 üst oynasak tek takımın attığıyla kazanacaktık asdsa
Bol şans dost
Yeminle ayni kim geldi dedim acaba7/7 üçlük görünüyor curry mı geldi asvele awk
Clyburnü hic begenmiyom la ritmi tutmadi mi berbatClyburn ve shengelia reis çıkartıp masaya vurur suatım relax
Valla ben yasaldan sistem 1,2,3,4,5 şeklinde 3 kupon yaptım 31 liradan 93 liramı bağladım suatım. 7,5 milyon verıyor üçüde. Vergıyı düş 6m. Çarp üç kupon oldugu için 3le 18m offf kalktı be3.43 orana niye oynuyoz zaten ak aceleyle yukselsin diye yoksa üstumuzu alirdik![]()
La gecen twitterda gordum biri vurmus ondan sonra herkes boyle kuponlar paylasmaya basladi puahaha kandiriyorlar ak sizi benceValla ben yasaldan sistem 1,2,3,4,5 şeklinde 3 kupon yaptım 31 liradan 93 liramı bağladım suatım. 7,5 milyon verıyor üçüde. Vergıyı düş 6m. Çarp üç kupon oldugu için 3le 18m offf kalktı be
Biri değil la her hafta üç beş eleman vuruyor sonra paylaştığı hiçbir kupon gelmiyor asfssa kırk yılda bi olur çünkü görsen oranlarıLa gecen twitterda gordum biri vurmus ondan sonra herkes boyle kuponlar paylasmaya basladi puahaha kandiriyorlar ak sizi bence
Bol şans dost.forum cok sessiz bozalim
Virtus bologna yari kazanir 3.43 ten aldik
Gordum gordum dogru olmayabilir benceBiri değil la her hafta üç beş eleman vuruyor sonra paylaştığı hiçbir kupon gelmiyor asfssa kırk yılda bi olur çünkü görsen oranları
Fark 9 geliyoruzzBiri değil la her hafta üç beş eleman vuruyor sonra paylaştığı hiçbir kupon gelmiyor asfssa kırk yılda bi olur çünkü görsen oranları
50 ye bozup 250k veren kupon mu yapsamBiri değil la her hafta üç beş eleman vuruyor sonra paylaştığı hiçbir kupon gelmiyor asfssa kırk yılda bi olur çünkü görsen oranları
Başka türlü kurtarmaz bizi dost50 ye bozup 250k veren kupon mu yapsam
Bozum gitti la tüü gitti 50 liramiz50 ye bozup 250k veren kupon mu yapsam
İzle şimdi nasıl dönüyorBozum gitti la tüü gitti 50 liramiz
Yok la bozum gitti derken kalktiİzle şimdi nasıl dönüyor
Bol sansŞöyle bisey denedik gelirse bir adim yapariz lo Ekli dosyayı görüntüle 634334