- 42,772
- 43,898
- 113
Bizim takım atarsa aldırırım sana 😄 dk 80 oldu mk yine stresPara olsa yuksekten partizan kazanir vardi ha belki gelmez ama denemeye degerdi izlerdik ne guzel puahha
Bizim takım atarsa aldırırım sana 😄 dk 80 oldu mk yine stresPara olsa yuksekten partizan kazanir vardi ha belki gelmez ama denemeye degerdi izlerdik ne guzel puahha
kayıp
Aga risk almiyom 1 kere risk aldim maasla tepetaklak oluyoduk ondan bir kismi ayiriyom yani 3 5 kurus gitsede sikinti yok en fazla borclar bekler3-5 kuruşu küçümseyen küçümsenecek hale düşer dost dikkat et
Yok la fark 1 e indi 6di oran 2 ye indiBizim takım atarsa aldırırım sana 😄 dk 80 oldu mk yine stres
Iplikci nedime sormak lazim
Buldum !Bizim takım atarsa aldırırım sana 😄 dk 80 oldu mk yine stres
Helal olsun suatm bukadar espiri yapan adam arkada cekim vermistirIplikci nedime sormak lazim
Hep cekiyoz bugunde cekelim nova ne olacakHelal olsun suatm bukadar espiri yapan adam arkada cekim vermistir
hadi bi roll baslat artıkHep cekiyoz bugunde cekelim nova ne olacak
Maç mı vercenhadi bi roll baslat artık
0 ile nasil baslaticaz ege var mi yoluhadi bi roll baslat artık
Deneme bonusu düsmüs 2K yap 200₺ çek, kendine saygın yoksa al baslatalım suvatcım0 ile nasil baslaticaz ege var mi yolu
Var maalesefDeneme bonusu düsmüs 2K yap 200₺ çek, kendine saygın yoksa al baslatalım suvatcım
Ben başka maça bakıyormuşum 1 saattir sağlık olsun
Sananekaç paramız oldu