- 8,683
- 2,999
- 113
yok boston saldı sadece dış şut kullandılar flnistese oynayabiliyomuş demekki mıamı
yok boston saldı sadece dış şut kullandılar flnistese oynayabiliyomuş demekki mıamı
Sorma ruh yok bunlardaşu nba seyircisini de anlamam adı üstünde seyirci gerçe. biz olsak tribünden aşağı doğru hareketlendiydik. millet oynuyor dans ediyor aw
Eniste miamiden almadik demeyizMiami kaybettirmez ağa doğru seçimdi
salması iyi oldu dost bizim işimize geldiyok boston saldı sadece dış şut kullandılar fln
Ben zorlar diyodum da boston zor yeniliyor butler belirleyici olabilir zorlama konusunda o da oynarsa tabi diger mackardayok boston saldı sadece dış şut kullandılar fln
yani saldı dediğime bakma dost. dış şut zorlama şut vs yaptılar tabii girse bunlar telef olurduk o ayrıBen zorlar diyodum da boston zor yeniliyor butler belirleyici olabilir zorlama konusunda o da oynarsa tabi diger mackarda
tatum triple double yapmış yoksa zorduBen zorlar diyodum da boston zor yeniliyor butler belirleyici olabilir zorlama konusunda o da oynarsa tabi diger mackarda
Aslar ciktimi ben bakamadimyani saldı dediğime bakma dost. dış şut zorlama şut vs yaptılar tabii girse bunlar telef olurduk o ayrı![]()
1 dk 3 ucluk ysekte yetiyor won diyelimhücum reb miami