- 18,623
- 12,889
- 113
Bol şans suvat üstadım woonlaman dilegiyleUzun surecek isteyen takip etsinn bjk ms alicam bol sans @Calypso13 cok israr etti yapalim bakalim rollu
Bol şans suvat üstadım woonlaman dilegiyleUzun surecek isteyen takip etsinn bjk ms alicam bol sans @Calypso13 cok israr etti yapalim bakalim rollu
Teşekkürler dostEyvallah dost
Bol şans ridomTeşekkürler dost
Bol şanslar renktasimBol şans ridom
Dostum sevgilim kapıda bekliyor acil para lazım oldu atabilirmisin 🤣 🤣Bol şanslar
Tesk dostBol şanslar
PuahhhahahDostum sevgilim kapıda bekliyor acil para lazım oldu atabilirmisin 🤣 🤣
Bu beşiktaş ne oynuyor bu takıma nolmuş allah kahretsin @Bankobet Destek acil dost acillPuahhhahah
Bende anlamadim oynayan takim varken bozdu cio semih anasini skmis sanki oynatmiyor yenelimde yeter milli ara varmis zatenYatırdı bizi beşiktaş gene olacak gibi değil aha Onana girdi oyuna adamım benim şimdi bi o kaleye bi bu kaleye atar
Milli arasınıda millilerinide bunların oynıca topuda Onana yı 65 den sonra oyunamı alınır Ya bu Amartey olacaktı şimdi allah kahretsinBende anlamadim oynayan takim varken bozdu cio semih anasini skmis sanki oynatmiyor yenelimde yeter milli ara varmis zaten
Penalti aliyoz mu simdiYatırdı bizi beşiktaş gene olacak gibi değil aha Onana girdi oyuna adamım benim şimdi bi o kaleye bi bu kaleye atar
Alıyoruz dostPenalti aliyoz mu simdi
bilader ms 4.5 üst demişiz bu saatten sonra ancak bizi amartey kurtarır kaldı 3 golPenalti aliyoz mu simdi
Pen vermedi bizjmOnana
bilader ms 4.5 üst demişiz bu saatten sonra ancak bizi amartey kurtarır kaldı 3 gol
Donen pozisyon onlara verdi peni akPen vermedi bizjm
Ya bu onana yı hoca erken alsa banko şuan 5 gol vardı maçta bu adamda öyle böyle büyü yok gol büyüsü var bunadamda allah kahretsinDonen pozisyon onlara verdi peni ak