- 21,806
- 3,907
- 113
yolla gelsin dostJoe saldiray huso ygzb bir adim daha yapak lo en iyisi
yolla gelsin dostJoe saldiray huso ygzb bir adim daha yapak lo en iyisi
La bakenden yatmadı mı kupon4takip eden var bir adim daha yapak mi dostlar
Son adim olmasin dostYapistir bosver son adimsa problem ama yapistir bosver
Tabutta rovesata attik freebetle 3lu bildikLa bakenden yatmadı mı kupon
Son adimi acele getiriyoruz o yuzden oluyorSon adim olmasin dost2 adim yapacaz diyelim kandiralim seytani
Ama insan söyler böyle ayıp olmazTabutta rovesata attik freebetle 3lu bildik
hayaller yaşanabilseydi ben iyi sen kötü savaş çirkini oynardıTesk eniste ana parayi bassak bu kupona zengindik
Yok acele etmicem guzel baremden guzel mac secwkSon adimi acele getiriyoruz o yuzden oluyor
hep böyle diyor sonra son adım olduğu için tasarlama yapıo bide orası iştr en önemli noktaYok acele etmicem guzel baremden guzel mac secwk
halledersin dostYok acele etmicem guzel baremden guzel mac secwk
Sen kazanınca biz roll yapcaz futbol maçları bitecek yapmam uğraşamam cipse yazıklar olsunTesk eniste ana parayi bassak bu kupona zengindik
Bol şans 🤞 CipsimmUlasirsak ulasiriz tesekkurler @Cips
Valla ister et ister etme gözüm kaldı artıkYok acele etmicem guzel baremden guzel mac secwk
Dost ana para gitti freebeti bildik 1 adim atip bitiricezSon durum ne dost batirdi umut bizi
35 den sonra ust bankoSen kazanınca biz roll yapcaz futbol maçları bitecek yapmam uğraşamam cipse yazıklar olsun
Geldimi telefon sully akşama tel gelince 200 atarım dedin diye 500 borc aldım birindenBabalardan para gelir babalardan
Öyle mi demiştimGeldimi telefon sully akşama tel gelince 200 atarım dedin diye 500 borc aldım birinden
Ekmek öperken foto bile attınÖyle mi demiştim