- 28,855
- 26,745
- 113
Yaw hep dm aw surayi bikerede paraya bogun arkadas 5,10 binlik kuponlarla donatin a mini yumHatırlamıyorum dayıcım hatırlatmak istersen dmden yazarsın
Yaw hep dm aw surayi bikerede paraya bogun arkadas 5,10 binlik kuponlarla donatin a mini yumHatırlamıyorum dayıcım hatırlatmak istersen dmden yazarsın
Dayi rashford gelmeyecekse yapmasin transfer falan mal mal adamlar konusuluyorvarmi transfer
Olsa bogardikYaw hep dm aw surayi bikerede paraya bogun arkadas 5,10 binlik kuponlarla donatin a mini yum
Zengin insan hep böyle konuşur dayı bol şansYaw hep dm aw surayi bikerede paraya bogun arkadas 5,10 binlik kuponlarla donatin a mini yum
5 yil oncede 5 yil sonrada degisin bakis acinizi degistirin bu nedir a w yaOlsa bogardik
250 hakettin mesaj alindiZengin insan hep böyle konuşur dayı bol şans
Savasim bu arada ilk per sonu 2. Ceyrek 3 fark eve de bastik döndükce dondü almadi onu alsa belki gelirdiDep ibnelik yaptı
Öyle olur suvatım boşverSavasim bu arada ilk per sonu 2. Ceyrek 3 fark eve de bastik döndükce dondü almadi onu alsa belki gelirdi
Hay yasa dayım250 hakettin mesaj alindi
Gelir dayi puahhaha3 ceyrekte 44 acmislar
O günlerde gelecek. Bizimde çiçeklerimiz acacakYaw hep dm aw surayi bikerede paraya bogun arkadas 5,10 binlik kuponlarla donatin a mini yum
ayak ustu ikildik yineHay yasa dayım
Nisantasinda 4 daire 2 yazlik findik bahcen oldugunda acar o cicek sabretO günlerde gelecek. Bizimde çiçeklerimiz acacak
Gelsin o iyi adamDayi rashford gelmeyecekse yapmasin transfer falan mal mal adamlar konusuluyor
Dayi bu adimi tekrarlat bize 3.per üst alalimNisantasinda 4 daire 2 yazlik findik bahcen oldugunda acar o cicek sabret
Kumar oynayan adam bitiktir her zaman5 yil oncede 5 yil sonrada degisin bakis acinizi degistirin bu nedir a w ya
Yok o zaman çiçekler değil 400 yıllık çınar ağacı olur 🤣Nisantasinda 4 daire 2 yazlik findik bahcen oldugunda acar o cicek sabret
Eksikler var orduda ew koyde ew 2 de arsaDayi bu adimi tekrarlat bize 3.per üst alalim