- 80,982
- 54,141
- 113
Zaten dayi cok iyi degeri geecen senelerde 100milyondu ki cok iyi topcu zaten bizede cok uygunGelsin o iyi adam
Zaten dayi cok iyi degeri geecen senelerde 100milyondu ki cok iyi topcu zaten bizede cok uygunGelsin o iyi adam
Dayi sattin mi ne yaptin anlamadimEksikler var orduda ew koyde ew 2 de arsa)))
OlanlarDayi sattin mi ne yaptin anlamadim
40 da bitdi ev 6 dakika yatdi 4 dk oynadı iplerDayi sattin mi ne yaptin anlamadim
Dep kac dkdir sayi atmiyodu la 8 14 mu neydi dep son snyelere kadar 14 tü en son attti40 pardon
Kismet degilmis savasim vallaha bunun per sonu ev 3 fark aldim 2.pere almadi gittim baktim maclara fukien 38.5 almadi baktm almiyor bunun ceyrek bitimini bekledim bareme baktim dedim alti yedirmezler karar degistim aldim yattik olay bu ak vallaha sans yok yavCanlıdan alsan alırdık paramizi suvatım
Salla suvatım kardeşin şimdi şov yapacakKismet degilmis savasim vallaha bunun per sonu ev 3 fark aldim 2.pere almadi gittim baktim maclara fukien 38.5 almadi baktm almiyor bunun ceyrek bitimini bekledim bareme baktim dedim alti yedirmezler karar degistim aldim yattik olay bu ak vallaha sans yok yav
3 çeyrek yine alt bitirirler dostKismet degilmis savasim vallaha bunun per sonu ev 3 fark aldim 2.pere almadi gittim baktim maclara fukien 38.5 almadi baktm almiyor bunun ceyrek bitimini bekledim bareme baktim dedim alti yedirmezler karar degistim aldim yattik olay bu ak vallaha sans yok yav
Hee iyi dayi allah dhaa cok versin findiklar ne olduOlanlar
Üst yaparlar bu sefer3 çeyrek yine alt bitirirler dost
Zannetmiyorum dost ama ms üst banko bence bir per ucarlar kesin3 çeyrek yine alt bitirirler dost