- 28,854
- 26,743
- 113
Gwcmis olsun dost o sira biter ama bu roll daha 3 gun surer gibiAcile geldim ates 39 2 saattir bekliyorum olmememizi bekliyolar galiba🤣
Yav hadi rol yapacağızBilbaoyu delik desik et antalyaya gol atama klasik besiktas
Dayi gittin mi gidecen mi
Hala gelmedi sira hele bı akşam geleyim yaparız yine bisilerGwcmis olsun dost o sira biter ama bu roll daha 3 gun surer gibi
Belboy lazimmi dayiBatumada buraya gitcez ins mart 3 de
Geçmiş olsunHala gelmedi sira hele bı akşam geleyim yaparız yine bisiler
Buraya gidildi yine gitcez ayni yere batum harika bi yer amaDayi gittin mi gidecen mi
Şimdi atıyor kansız takımBuraya gidildi yine gitcez ayni yere batum harika bi yer ama
Ya gelmezse biri lose oldu şimdidenKazanananin biri sana atcak biride kazanir yani 2 adim
Fix mi atıyoruzGereksiz macin sonlarini izleyelim
Sen sagligina bak dost sktir et onu bu ara salgin var odur muhtemelenHala gelmedi sira hele bı akşam geleyim yaparız yine bisiler
Iyi eglenceler dayiBuraya gidildi yine gitcez ayni yere batum harika bi yer ama
Immobile cozdu işi kazanan 11 i degismese 3 0 di suanGereksiz macin sonlarini izleyelim
Şimdi Nişantaşı bu forumun iki mihenktasi olan sana ve bana rol yaptırmadımi ? Benmi yanlis anladimSen sagligina bak dost sktir et onu bu ara salgin var odur muhtemelen
1 1 oldu dost 2.5 almadin mi bakarsin gelirŞimdi Nişantaşı bu forumun iki mihenktasi olan sana ve bana rol yaptırmadımi ? Benmi yanlis anladim
Ben ?Kafami iktiniz tamm sende yap roll
İkincisi de yattıKazanananin biri sana atcak biride kazanir yani 2 adim