- 88,663
- 30,919
- 113
Uza abu
Iyi bari kurtardik puahhaBen utanırım suvat hadi uza
Mehmet o çok kıyak adam koronadan beriMalıyetı cok enıste![]()
15 alacam proyu satıp bı albenısı yok bencede bakalım bu ara aklım kayıyoMehmet o çok kıyak adam koronadan beri
Kimseyle sohbeti yok doğru düzgün ama ne zaman kazanç sağlasa foruma girer etkinlik yapar boş geçmez
Oyunu açamadık biz bana 20 hesapta kalsın 5 binle sen oyna dedi de açamadık ki reco 🤣 pro mro hikaye boşa 100 bin vermişin ona
Satıp onu alsan cebe ne kalıyor recebım15 alacam proyu satıp bı albenısı yok bencede bakalım bu ara aklım kayıyo
Bılmıyom fıyatları ıncelemedım kaca alırlar telı ıncelemek lazımSatıp onu alsan cebe ne kalıyor recebım
Onlar araç gibi çok değer kaybetmiyor recoBılmıyom fıyatları ıncelemedım kaca alırlar telı ıncelemek lazım
Bkcez 80-81 alan olursa dusunuyom cıddıceOnlar araç gibi çok değer kaybetmiyor reco
Acil bi durumun yok güzelce çek fotoları yükle internete letgo falan ordan bulursunBkcez 80-81 alan olursa dusunuyom cıddıce
Ödülüm geldi çok teşekkür ederim ☺@Penaltı tesekkurler basarirsak 2 kisiye ulasirim
Guvenılırmı oralar elfekındende olmayakAcil bi durumun yok güzelce çek fotoları yükle internete letgo falan ordan bulursun
Telefoncular çok fiyat kırıyor dene şansını 2 haftaya gider büyük şehirdeysen
Parayı banka hesabına transfer isteyeceksin reco ordan zaten telefoncular da bulur seniGuvenılırmı oralar elfekındende olmayak![]()
Bhadi iyisin yine artık sende varTeşekkür ederim 🙏
Her rollün en az 20 sayfa sürüyor. Helal olsun valla üstat sen bu işi biliyorsun.@Shellac burasi won gibi kitleyebiliriz![]()
Yapıyo vallaHer rollün en az 20 sayfa sürüyor. Helal olsun valla üstat sen bu işi biliyorsun.![]()
Tebrikler reis kazancın daim olsun KONU KİLİT. 🔐@Shellac burasi won gibi kitleyebiliriz![]()