- 33,087
- 12,597
- 113
OlmamakHemen baslayalim bro kizma Ekli dosyayı görüntüle 545200
OlmamakHemen baslayalim bro kizma Ekli dosyayı görüntüle 545200
Fark 21. Astana da saatli bomba yorum yapmaya gelmiyorBurda yine astana macina bakiyor ev 17 fark atarsa geldi gibi digerleri
Won olur bu100 lira bastigimiz gelirse devam kasa 490 olur yine şuna bassaydik keske 500 üEkli dosyayı görüntüle 545209
Aynen digerleri takir takir geldi bu korkutuyor yine az once 4.10 dan 3.59 a 4 sayi attiFark 21. Astana da saatli bomba yorum yapmaya gelmiyor![]()
Dep gaza geldi maci cevirecekWon olur bu
Tam 23 fark bitecek dost korkma güven banaAynen digerleri takir takir geldi bu korkutuyor yine az once 4.10 dan 3.59 a 4 sayi atti
Ben ne zaman won olur dedim sen yattın dur hele korkmaDep gaza geldi maci cevirecek
Bi per 12 attılar diye onur meselesi yaptılar herhalde 🤣Aynen digerleri takir takir geldi bu korkutuyor yine az once 4.10 dan 3.59 a 4 sayi atti
Anla la artik anlamiyonda totemimiz buBen ne zaman won olur dedim sen yattın dur hele korkma
Bunlar eskiden iyi takimdi sonradan bozdular eski ruhlari geldiBi per 12 attılar diye onur meselesi yaptılar herhalde 🤣
Aynen reis eskiden astana ya evindeyse hemen handinden aliyordumBunlar eskiden iyi takimdi sonradan bozdular eski ruhlari geldi
Yattik 41 sn kaldi daha hucum etmez ev16 oldu son rutuslar