- 80,979
- 54,137
- 113
2 3 kisiye ukasiriz
Bol şans2 3 kisiye ukasiriz
Bol şans olsun2 3 kisiye ukasiriz
Bol bol şans2 3 kisiye ukasiriz
Bol sans dost takip yapamiyorum umarim hedefine ulasirsin2 3 kisiye ukasiriz
Bol şans dost2 3 kisiye ukasiriz
Simdi geldi. Sirayla geliyor. 17 tl kesinti olmus paparamdaLa ben cekilis parasi gonderildi saniyom adimi gorunce roll actim direktdaha gelmemis pardon beyler
Bekleyelim az bakalim bizim payfixtiSimdi geldi. Sirayla geliyor. 17 tl kesinti olmus paparamda
He tamam. Once paparalar geliyor. Gecende biri 500 atmisti 25 tl kesmisti payfix.Bekleyelim az bakalim bizim payfixti
Aynen kesinti normal paparada ilk 5 mi ne transferde kesinti yok galibaHe tamam. Once paparalar geliyor. Gecende biri 500 atmisti 25 tl kesmisti payfix.
Tam cozemedim onu ben. Normalde papara kullanmam. 2-3 cekim yapmistim. Sonra bildirim geldi kesinti olacak diye.Aynen kesinti normal paparada ilk 5 mi ne transferde kesinti yok galiba
Yok belli bir limit veya sayi vardi ama tam hatirlamiyomTam cozemedim onu ben. Normalde papara kullanmam. 2-3 cekim yapmistim. Sonra bildirim geldi kesinti olacak diye.
Ok baktim simdi. 4 cekim yapmisim bu ay. Sonra limitinizi doldurdunu diye bildirim gelmis. 5. Cide kesinti olmus.Yok belli bir limit veya sayi vardi ama tam hatirlamiyom
Bol sanslar2 3 kisiye ukasiriz