- 22,158
- 11,427
- 113
Arkadaşlar 3 günlük dünya için birbirinizi kırmayın Allah size akıl fikir versin
Aman Suvatım reyizim . Hocam bu sefer kendini direkt pıçaklar demeyin öyle şeylerAk 20 gun dm atmaz sonra trip atar sanki yazmayan senmissin gibi istedigi kadar trip atsin kalemini kirdik gecen bir ara
beni unutman için hafızanın silinmesi lazım nokdaZor unutulur gidersin
PuhahhahahaahahhahhahagagaggaagaghahhaaAk 20 gun dm atmaz sonra trip atar sanki yazmayan senmissin gibi istedigi kadar trip atsin kalemini kirdik gecen bir ara
Yapışmaz mı geriAk 20 gun dm atmaz sonra trip atar sanki yazmayan senmissin gibi istedigi kadar trip atsin kalemini kirdik gecen bir ara
Karı gibi ağlar bideAk 20 gun dm atmaz sonra trip atar sanki yazmayan senmissin gibi istedigi kadar trip atsin kalemini kirdik gecen bir ara
Bol şans reisBurdada limit vardi boyle aldik bu izlanda karilarda sorun var limit baya dusuk Ekli dosyayı görüntüle 633285
Bol şanslar dostBurdada limit vardi boyle aldik bu izlanda karilarda sorun var limit baya dusuk Ekli dosyayı görüntüle 633285
SonSon adım mı olucak dost
Bol şansBurdada limit vardi boyle aldik bu izlanda karilarda sorun var limit baya dusuk Ekli dosyayı görüntüle 633285
Bol şanslarBurdada limit vardi boyle aldik bu izlanda karilarda sorun var limit baya dusuk Ekli dosyayı görüntüle 633285
Bol şanslar dostumBurdada limit vardi boyle aldik bu izlanda karilarda sorun var limit baya dusuk Ekli dosyayı görüntüle 633285