- 90,821
- 100,373
- 113
Bu sıra dikkat ettiysem sonunu getiremiyor kimseMaalesef dost
Bu sıra dikkat ettiysem sonunu getiremiyor kimseMaalesef dost
He yav senin 6. Yildan sonra olduBu sıra dikkat ettiysem sonunu getiremiyor kimse
Valla yemin olsun uzun süre oldu gerçekten kalp hastası olcam artık gelmek bilmiyor şansHe yav senin 6. Yildan sonra oldu![]()
Vallaha bak baktim basket bulten hosuma gitmedi gittim zaragoza maci ilk yari gol alacaktim baktim oran dk 16 olmasina ragmen 2.15 vazgectim kornere baktim 0 kornerdi 3 kornere 1.9 veriyodu onuda almadim gittim en son basket sectim yine gitti o daValla yemin olsun uzun süre oldu gerçekten kalp hastası olcam artık gelmek bilmiyor şans
O başka Şeviye artık kanka bende de oluyo seçtiğimizi değiştirince oluyo depiştirmeyince olmuyorumVallaha bak baktim basket bulten hosuma gitmedi gittim zaragoza maci ilk yari gol alacaktim baktim oran dk 16 olmasina ragmen 2.15 vazgectim kornere baktim 0 kornerdi 3 kornere 1.9 veriyodu onuda almadim gittim en son basket sectim yine gitti o da
Bol sanslar 🙏Bir kac kisiye ulasirim basarirsak
Aynen oyle vallaO başka Şeviye artık kanka bende de oluyo seçtiğimizi değiştirince oluyo depiştirmeyince olmuyorum