- 40,110
- 20,800
- 113
İlk sıra belli diğerleri düşünsün 😂😂Bol şanslar Suvatim@nişantaşı dayiya tesekkurler aksama para bulup geri dönuş rolllü yapacaktik dayi sagolsun simdiye imkan sagladi birazdan baslariz bir kisi secilip roll verilecek
İlk sıra belli diğerleri düşünsün 😂😂Bol şanslar Suvatim@nişantaşı dayiya tesekkurler aksama para bulup geri dönuş rolllü yapacaktik dayi sagolsun simdiye imkan sagladi birazdan baslariz bir kisi secilip roll verilecek
Sende bu basket rolünde nisantasini gecemezsen biz hiç girmeyelim o yolaUmarim dost bakalim
Sag olasinn ceto abi 🤣İlk sıra belli diğerleri düşünsün 😂😂Bol şanslar Suvatim
O değilde yarın sana rol yaptircagim demiştiSana bir @nişantaşı na 2 bol sans![]()
Dayi sabirli zengin adam dost nasil yetiselim onaSende bu basket rolünde nisantasini gecemezsen biz hiç girmeyelim o yola
Adamın nicki bile zengin 🤣Dayi sabirli zengin adam dost nasil yetiselim ona![]()
Iki türlüde üzülmeyiz dost ama bizimkiler cok dengesiz o yuzden guvenemedim dep dhaa makul geldiBizim gençler iyi
Tamda bunu diyom 54 53 tü birden 7 fark yedi 56 63Iki türlüde üzülmeyiz dost ama bizimkiler cok dengesiz o yuzden guvenemedim dep dhaa makul geldi