- 52,109
- 49,253
- 113
Yani bunu kime yaptırırsın bilmem ama yarın sana diye söz vermiştin geçen haftaKime atalim
Yani bunu kime yaptırırsın bilmem ama yarın sana diye söz vermiştin geçen haftaKime atalim
Bana atalımKime atalim
Montellanin semihe davrandığı gibi davranıyor banaSen dur bakim
Joe anos malatya bunlardan birine at benceKime atalim
Terim diye biri var dayı lavuk arada iyi roll tutturuyorKime atalim
Calpsoda var la ooJoe anos malatya bunlardan birine at bencetakip edenelr
Bi daha da davosa gelmemJoe anos malatya bunlardan birine at bencetakip edenelr
Bence hiç yapmayan birini tercih edin daha senden başka başarı sağlayan yok nisantasinin rolündenJoe anos malatya bunlardan birine at bencetakip edenelr
Yok ben seni bekleyecem 🤣🤣Calpsoda var la oo
At da yapsın adam suvatımCalpsoda var la oo
Malatyali sonra joe anos sonra bediktas calipso bole gitsin soralsma ypmynlar ypsinJoe anos malatya bunlardan birine at bencetakip edenelr
Bu amcayi bı deneyin belki iydirBana atalım
Yok yok beni çıkar listeden dostMalatyali sonra joe anos sonra bediktas calipso bole gitsin soralsma ypmynlar ypsin
Nişantaşı 6 defa falan roll yaptırdı bana şu 1 senede, 4ü won dost. Takip etmionuz bari sorun delirecem en sonBence hiç yapmayan birini tercih edin daha senden başka başarı sağlayan yok nisantasinin rolündenel değmemiş birini seçin
![]()
Yok dayi ben 1kere yaptim onda da kazandim. Yapsinlar bu srfer kazanirlar belkiBence hiç yapmayan birini tercih edin daha senden başka başarı sağlayan yok nisantasinin rolündenel değmemiş birini seçin
![]()
Biz listede bile değilizYok yok beni çıkar listeden dost
Ok aynen dayi o sekil olsun sira gelir illaki herkeseMalatyali sonra joe anos sonra bediktas calipso bole gitsin soralsma ypmynlar ypsin
Dayı bazen yazdığınu anlamam için 2-3 defa okuyorumMalatyali sonra joe anos sonra bediktas calipso bole gitsin soralsma ypmynlar ypsin
Ne sırası biladerOk aynen dayi o sekil olsun sira gelir illaki herkese