- 40,110
- 20,800
- 113
Allah çarşıni pazar etsin SuvatimJoe anos malatya bunlardan birine at bencetakip edenelr
Allah çarşıni pazar etsin SuvatimJoe anos malatya bunlardan birine at bencetakip edenelr
1997 de başarılı olduğum bir rol vardı yanılmıyorsam üstat. O zamanlar şike yoktu tabi 🤣Malatyali sonra joe anos sonra bediktas calipso bole gitsin soralsma ypmynlar ypsin
27 yıl sonra tekrar başarabilirsin1997 de başarılı olduğum bir rol vardı yanılmıyorsam üstat. O zamanlar şike yoktu tabi 🤣
Bizde siftah yokNişantaşı 6 defa falan roll yaptırdı bana şu 1 senede, 4ü won dost. Takip etmionuz bari sorun delirecem en son
Yatar bu işOk aynen dayi o sekil olsun sira gelir illaki herkese
Yazsana1997 de başarılı olduğum bir rol vardı yanılmıyorsam üstat. O zamanlar şike yoktu tabi 🤣
Bizde değiliz dostBiz listede bile değiliz
Yazdım üstatYazsana
Beyler bu sirayla devam iste malatya ya dayi joe ye ben aticam onlar kazanirsa anos besiktas calipso diye devamMalatyali sonra joe anos sonra bediktas calipso bole gitsin soralsma ypmynlar ypsin
Beni çıkarın lo listeden isteyen alabilir sırayı dostlar 50 kağıtBeyler bu sirayla devam iste malatya ya dayi joe ye ben aticam onlar kazanirsa anos besiktas calipso diye devam
Bence burdan yapın roll alacak kişiler belli yeni konu açılırsa başkaları da gelir bize neden vermiyonuz diye savaş çıkar sonra 😂Bu konudamı yapıyoruz konumu açak napsak üşendim
Bol şanslar Malatyalı
2 yap yeter 😄Kaç adım olacaktı bu roll 😅