- 17,797
- 9,664
- 113
Valla atmadilar 5-4 den 23-4 olduSayı atmadan güm
Valla atmadilar 5-4 den 23-4 olduSayı atmadan güm
Hicbiyerde yok zaten sadece betcoda var maçBu betcoya guven olmaz. Boyle bi mac bile olmayabilir
Aynen bro ondan dedim zatenHicbiyerde yok zaten sadece betcoda var maç
Sürede gitmiyor ki dep hücum yaptı kaçırdı ev hücumda attı desen en az 25-30 saniye gecmedi lazım 15-20 saniyede 5-6 sayı atıyor evAçıkça şikeye denk geldik bu kadar sayı farkı olması imkansız tek perde
Hayali maça mı oynadık biz yoksa başka anlamı yok bu macinSürede gitmiyor ki dep hücum yaptı kaçırdı ev hücumda attı desen en az 25-30 saniye gecmedi lazım 15-20 saniyede 5-6 sayı atıyor ev
İhtimal dahilindeHayali maça mı oynadık biz yoksa başka anlamı yok bu macin
Sorma agam tezgaha drnk geldikHayali maça mı oynadık biz yoksa başka anlamı yok bu macin
7:47 den 2:20 ye düştü bir anda süreBetcoda bir ibnelik var şuan mainers maçı 38 sayıdan 45 sayı oldu süre 1 saniye bile oynamadi
Ben normalde basket bilmedim lige oynamam da bunlara ilk defa oynadım la futbol oynasak iyiydi her maç geldi neyse sağlık olsunHayali maça mı oynadık biz yoksa başka anlamı yok bu macin
🤣🤣 he ya yapaydik iyyidiAga bee yapamadık roll neyse sağlık olsun dezgaha düşürdüler
Canin sag olsun agaBu kadar da açık şike yapılmaz ki. Arkadaşlar kusura bakmayın başaramadık
@nişantaşı başaramadım üstat özür diliyorumNe idiğü belli olmayan bir maçta yattık skora bakmaktan nerenin maçı olduğuna bakmayı unuttuk.
Geçmiş olsun dost sana daBen normalde basket bilmedim lige oynamam da bunlara ilk defa oynadım la futbol oynasak iyiydi her maç geldi neyse sağlık olsun