- 13,646
- 7,332
- 113
9
Beyler başta dedigim gibi 3 kisiye mi ulasalim yoksa kucuk bir adim dhaa atip takip edenllere miUlasirsak 3 kisiye ulasirim
Kafana göre reisBeyler başta dedigim gibi 3 kisiye mi ulasalim yoksa kucuk bir adim dhaa atip takip edenllere mi
başta 3 adım demiştin biz onu yuvarlayalım 5 yapalBeyler başta dedigim gibi 3 kisiye mi ulasalim yoksa kucuk bir adim dhaa atip takip edenllere mi
Kötü dusunmeyelim hacı abiSıkinti gelmez ak daha bugun yasadim demeyin geldi diye 26 fark onde olan takim 7 dk da 21 fark yedi 8 fark yener patladi
Para var Basketçi suattan alırız dost ayıp ediyorsun istedik te vermedi mi sankifırat pen o pHalı enişte
Hacı abi küçük adım patlatmasın biziBeyler başta dedigim gibi 3 kisiye mi ulasalim yoksa kucuk bir adim dhaa atip takip edenllere mi
Beyler bastan takip edenler fikrini söylesin deBeyler başta dedigim gibi 3 kisiye mi ulasalim yoksa kucuk bir adim dhaa atip takip edenllere mi
Küçük adım bır daha yapalımBeyler başta dedigim gibi 3 kisiye mi ulasalim yoksa kucuk bir adim dhaa atip takip edenllere mi