- 21,788
- 3,905
- 113
tebrikler tekrardan dost
Neyse elbet birgün enişteYönetime bildirdim yeni adetler çıkarma Abuzer
Kazancın bol olsunNeyse yine ayni yerdeyiz gibi 5 kisiye ulasicam ozelden ulasmadiklarim kusura bakmasin 20 kisi takip etti @Shellac kilit lütfen basarili
Bugün de dm yanmadı neyse önümüzdeki rollere bahacaaazNeyse yine ayni yerdeyiz gibi 5 kisiye ulasicam ozelden ulasmadiklarim kusura bakmasin 20 kisi takip etti @Shellac kilit lütfen basarili
Benk kalpten sevdi o yüzden kaybettikSevdim emojisi attiklarima ulasicam
Dost bize daha önce atmıştın o sayılıyorsa 100 tane var hepsi için ateşle bakalımSevdim emojisi attiklarima ulasicam
buda yenimi çıktı bilader iyice şımardın sen haSevdim emojisi attiklarima ulasicam
Oo bir umut yani 😍Sevdim emojisi attiklarima ulasicam
Aynı şey bende de olması lazım enişte 🤣Dost bize daha önce atmıştın o sayılıyorsa 100 tane var hepsi için ateşle bakalım
Sen voleybolcusun dost senın branş farklı sen suskunu takıp etcen burdan ekmek çıkmazAynı şey bende de olması lazım enişte 🤣
Enişte şu yastık altından bi rol yaptırda adam akıllı bi rol yapalım bu ne emOji memoji lunaparka çevirdiler burayiDost bize daha önce atmıştın o sayılıyorsa 100 tane var hepsi için ateşle bakalım
Üzdün beni 😏Sen voleybolcusun dost senın branş farklı sen suskunu takıp etcen burdan ekmek çıkmaz