- 28,846
- 26,739
- 113
Gozlerinin onunde para babasi serdal adali var 3 secimdir abuk sabuk tipleri seciolar inanilir gibi diil
DdddKlubu bastiracaklar en sonunda transferleri bi gorelim ,cok oyuncu gitmeli cokk nasi yapicaklar bilmiorum salihle sozlesme yenilemisler delirecem
Dayi gs fb ile olan fark bu sene daha da acilir tabi dogru transferler olmazsaKlubu bastiracaklar en sonunda transferleri bi gorelim ,cok oyuncu gitmeli cokk nasi yapicaklar bilmiorum salihle sozlesme yenilemisler delirecem
36 olsun senin olsun..rast geleEkli dosyayı görüntüle 55061232.5 tan aliyoduk ceyrek basi 20 sn 5 cikti burdan ancak aldik bakalim adim 1
Dayi bu sene hasan arati görecez daha bakalim ne olacak gecen sene fena isler yapmadi bence gonderdigi topcular ve aldiklari iyi işlerdiGozlerinin onunde para babasi serdal adali var 3 secimdir abuk sabuk tipleri seciolar inanilir gibi diil
Bol şans dostum @nişantaşı kesene bereket@nişantaşı dayiya tesekkurler 2 rollcu secicez basarirsak
Bol şans dostEkli dosyayı görüntüle 55061232.5 tan aliyoduk ceyrek basi 20 sn 5 cikti burdan ancak aldik bakalim adim 1
33 gelir bencede yuksekten aldik iste bakalimGelirse diğerine MS al üst olur
Asil maclar baslayana kadar alalim dedik dayi altcilari patlatirlar belki bakalim30 bile cikmaz altci bunlar
Bol şans 🤞@nişantaşı dayiya tesekkurler 2 rollcu secicez basarirsak