- 80,982
- 54,141
- 113
Eniste oyle diyince bir konularima baktim cuma gunu basarmisiz ak eniste ortaya salliyormus öylesine tutarsa diye puahhaDur suvatım arayı karıştırma
Eniste oyle diyince bir konularima baktim cuma gunu basarmisiz ak eniste ortaya salliyormus öylesine tutarsa diye puahhaDur suvatım arayı karıştırma
Dayı bunlar ilk adımı atamıyor ben onlara göre daha iyiyim bol şansOdabi boktam cakmiyo tamm omu ypsin
Bırak yav iyice ihtiyarladı salEniste oyle diyince bir konularima baktim cuma gunu basarmisiz ak eniste ortaya salliyormus öylesine tutarsa diye puahha
Hadi savasim bultende 3 guzel mac var yaparsinBırak yav iyice ihtiyarladı sal
Hiç görmedik biz suvatımEniste oyle diyince bir konularima baktim cuma gunu basarmisiz ak eniste ortaya salliyormus öylesine tutarsa diye puahha
Burda kimsenin ki yetmez bizi emekli etmeye sen rahat ol dost@Enişte seni emekli ettiler haberin olsun 😁
O ara demek 500 den spin atiyodun enisteHiç görmedik biz suvatım
Atmayı bıraktık attırmaya geçtik suvatımO ara demek 500 den spin atiyodun eniste
Maaşı alamadık suvatım yarına kadar ekmek çıksın yeter bol şansHadi savasim bultende 3 guzel mac var yaparsin
Hadi bakalim savasim bol sansMaaşı alamadık suvatım yarına kadar ekmek çıksın yeter bol şans
Gel suvatım beraberHadi bakalim savasim bol sans