- 21,672
- 18,177
- 113
11
Yok be bir Allah'ın kulu novasky paramı aldı vermedi diyemez bu bize yeter Suatim bu aldığın paradan da değerliCarpamamissan sıkinti
Millet sonra diyecek takip ediyoz etmeyene verdi yaz arada söz verdik bir kere ama konuda oldugun belli olsunTotem yapıyorum![]()
Koyim bıngıldağına umutum dediğin gibi boşver alışmış onlar nasıl olsa sanal ortam diyip geçiyorlarHırsız adam distin neolucak bugün 50 k basar çalar birinden yarın aç kalir
Siteler bizi çarptı dost dona kadarBir sen carpamadin insanlari
Novasky parami vermedi diyene sikarsin zaten puahhabYok be bir Allah'ın kulu novasky paramı aldı vermedi diyemez bu bize yeter Suatim bu aldığın paradan da değerli
Yok kanitlarsa atarız aldigimizin 2 katını SuatimNovasky parami vermedi diyene sikarsin zaten puahhab
Boyle lavuklar ins bı kopru altında sikarlar kafalarınaKoyim bıngıldağına umutum dediğin gibi boşver alışmış onlar nasıl olsa sanal ortam diyip geçiyorlar
Siteler bizi çarptı dost dona kadar![]()
Arsenal macina bak bu ne la 2 4 dk41Boyle lavuklar ins bı kopru altında sokarlar kafalarına
Çekimler 30 dakikayı geçerse iki katını ödüyoruz gibi oldu dost 😄Yok kanitlarsa atarız aldigimizin 2 katını Suatim
3 gol daha gelir al SuatimArsenal macina bak bu ne la 2 4 dk41
Öyle distin dost takımın 3.0 öne geçerse kazancı 3 X carpiyoruz varmi bizden çok kazandiranÇekimler 30 dakikayı geçerse iki katını ödüyoruz gibi oldu dost 😄
Yok be girilmez dhaa bugunku celtic mqci gibi olabilir ilk yari 5 0 sonra oyle bitti galiba3 gol daha gelir al Suatim
Bas 3 gol daha gelire gelmezse bastığını atarım gelirse kazancın %51.9 alırımYok be girilmez dhaa bugunku celtic mqci gibi olabilir ilk yari 5 0 sonra oyle bitti galiba
Bol şans Polat alemdar
Polat kim maykocumBol şans Polat alemdar