- 80,979
- 54,137
- 113
Valla baktim beklerimSayı iptal kavga çıktı hakemler sahadan çekiliyor
Valla baktim beklerimSayı iptal kavga çıktı hakemler sahadan çekiliyor
Bı 50 k atsana enişte merak ettim bı deneyim dede ne yapacakTebrıkler hesaba 50 bin atsak 50 dk sürmez dedeye bırakman ama yine de sen sabırlı ol suvatım
Gösterdik dün 8 k yı 80 saniye de nasıl yok ettiğini dost akıllı adamlar başkalarının hayatlarından ibret alırlarBı 50 k atsana enişte merak ettim bı deneyim dede ne yapacak![]()
Valla o tamamen senin kaybetme sevdandandi yoksa ben her türlü 8 zi 15 yapardımGösterdik dün 8 k yı 80 saniye de nasıl yok ettiğini dost akıllı adamlar başkalarının hayatlarından ibret alırlar
Yav hicmi elin titremesdi 8 k yi 8 TL gibi çiğniyor adamGösterdik dün 8 k yı 80 saniye de nasıl yok ettiğini dost akıllı adamlar başkalarının hayatlarından ibret alırlar
Yav dost nereye yapıyon 500 600 satın alarak 7500 almışız cebimize adamlar 200 lira koyup göndermişValla o tamamen senin kaybetme sevdandandi yoksa ben her türlü 8 zi 15 yapardım![]()
Tek attık işte 100 aldık 180 lira verecekti o hesap ama 100 aldık 20 lira verdi 🤣Yav hicmi elin titremesdi 8 k yi 8 TL gibi çiğniyor adam![]()
Niye satın almak ya alala gir normal bir oyuna satın alması olmayan bonus gelme olasılığı yüksek olan bir oyunaYav dost nereye yapıyon 500 600 satın alarak 7500 almışız cebimize adamlar 200 lira koyup göndermiş
Olacağı olsa olurdu dost 1k yı 8 yaptık 8 i 8.5 yapamadıkNiye satın almak ya alala gir normal bir oyuna satın alması olmayan bonus gelme olasılığı yüksek olan bir oyuna