- 80,979
- 54,137
- 113
Aga sigara ne kadar la fixte var az bisey yeter mi bilmiyomSizin iş uzun sürer dost sigarasız roll çekilmez hadi şansınız bol olsun yatalım sabah olsun cümleten iyi geceler
Aga sigara ne kadar la fixte var az bisey yeter mi bilmiyomSizin iş uzun sürer dost sigarasız roll çekilmez hadi şansınız bol olsun yatalım sabah olsun cümleten iyi geceler
reıs sen gecende lahmacun ustasına 1800 verdım kabul etmedı dedın nasıl vercektınSonuç ne paramız varmı yokmu![]()
Metin arkandaki köprü satılık mı üstadımreıs sen gecende lahmacun ustasına 1800 verdım kabul etmedı dedın nasıl vercektın![]()
arkamda satılık bsey yok reısMetin arkandaki köprü satılık mı üstadım
Oo kral neredesinMetin arkandaki köprü satılık mı üstadım
Aga yazıom dönüm noktası dır bu geceMike jamestir kesin okobo yada ama mike tir
Bilmem diğer 4 ustaya hergun nasıl veriyorsak onada verirdik herhalde dost sana guvenmistim halbuki odeyemezssen metin kesin halleder diye amareıs sen gecende lahmacun ustasına 1800 verdım kabul etmedı dedın nasıl vercektın![]()
Valla iyi olur bjk ile sigarasız riitm tutmadı rollde erken gitmiş onun iyice gerildiAga sigara ne kadar la fixte var az bisey yeter mi bilmiyom
usta alıyorsun ya işe küregı senmı verıyorsun omu getırıyor kendı kuregınıBilmem diğer 4 ustaya hergun nasıl veriyorsak onada verirdik herhalde dost sana guvenmistim halbuki odeyemezssen metin kesin halleder diye ama![]()
Sen bu lafları fatih terim dosttan mi ogreniyorsun dost yanında urganda lazım mıMetin arkandaki köprü satılık mı üstadım
İşine bak dost bir daha bana yazma olur mu kalbini kırarım gereği yokusta alıyorsun ya işe küregı senmı verıyorsun omu getırıyor kendı kuregını![]()
Kral öyle bi yazdın ki millet parayı koyduk sanacak 😄 keyifler iyi değil biliyorsun bakıp çıkıyoruz. İş güç bideOo kral neredesinbiliyom da hic ugramadin
reıs sakalasıyoruz burda alınma beİşine bak dost bir daha bana yazma olur mu kalbini kırarım gereği yok
Yaş 45 dost şaka mevzukarini 15 sene önce bıraktık en azindan seviyesiz şakalarıreıs sakalasıyoruz burda alınma be
Ağlattın be dostumAga sigara ne kadar la fixte var az bisey yeter mi bilmiyom