- 42,589
- 43,499
- 113
Yüzde 20 kral. 6m düzYasal da da 7.5 un 2 sini vergiye bırakırsın la
İki misli yapsak 12m.
10 kişiye 250 çekilişi yakındır asdsad
Yüzde 20 kral. 6m düzYasal da da 7.5 un 2 sini vergiye bırakırsın la
Daha karpuz kesecektik nereyeNeyse şimdi gidiyorum suvatım ama bu iş burda bitmedi
İçeriden birileri oyun oynamaz ise öderlerVbet 750k oder yeter
Kupon yatarsa suvatımın ali kediden araba isticekSuvatim deme kiziyo ayar oluyomus kuruluyormus delleniyormus
Bu kadar bonkör olma bence cebine kalsın 10 kişiye 25 yapYüzde 20 kral. 6m düz
İki misli yapsak 12m.
Bidahada gelmem davosaDaha karpuz kesecektik nereye
Betcoların canı cehenneme dostVbet 750k oder yeter
@efkalade1 kimse sen olamaz asla. 😎Yüzde 20 kral. 6m düz
İki misli yapsak 12m.
Yav hala 2 misli diyor puahhahahha 6 milyonda bileYüzde 20 kral. 6m düz
İki misli yapsak 12m.
Ne kadar zamanda ödedi laBetcoların canı cehenneme dost
Bu holigandan 600ü havale çekmiştim bi 50k ceza bekliyoruz ordan 😄
Dost o günü görmek isterim770k lazım
Kripto cekeydin la ama simdiye kadar bisey olamdiysa olmaz buyuk parada aninda biseyler oluyor diye biliyom diger turlu 10 yil oncenin bile cezasi gelebilirBetcoların canı cehenneme dost
Bu holigandan 600ü havale çekmiştim bi 50k ceza bekliyoruz ordan 😄
50 tl iyidir dostBu kadar bonkör olma bence cebine kalsın 10 kişiye 25 yap
Tek seferde bilemem ama benim bir yıl içinde gelen para totalde 900 k oldu sıkıntı yok olmasında düşman gotuneKripto cekeydin la ama simdiye kadar bisey olamdiysa olmaz buyuk parada aninda biseyler oluyor diye biliyom diger turlu 10 yil oncenin bile cezasi gelebilir
30 dkdan az. 6 farklı hesaptan aynı anda 100x5 bide 90Ne kadar zamanda ödedi la
Bunlar para mı dost suvatım 1 yılda 10-20m arası koyuyorTek seferde bilemem ama benim bir yıl içinde gelen para totalde 900 k oldu sıkıntı yok olmasında düşman gotune
Kalan veya giden ne kadarTek seferde bilemem ama benim bir yıl içinde gelen para totalde 900 k oldu sıkıntı yok olmasında düşman gotune
Yuh ak o ne lan helal olsun holigana yeminle30 dkdan az. 6 farklı hesaptan aynı anda 100x5 bide 90
Bizim her ay payfix limitinin yarisi doluyor ak al ver al ver payfix patlarsa nanayTek seferde bilemem ama benim bir yıl içinde gelen para totalde 900 k oldu sıkıntı yok olmasında düşman gotune
900.017Kalan veya giden ne kadar