- 39,401
- 33,110
- 113
La bu balporsugu nerelerde isim mi degistirdi gözükmüyordu aklıma geldi simdi
129 141270 cikarsa bizim 130 a 130 gelir
0 eksik yazmış kimse çakmasın diye aferin suvatım gönder gelsinNe aglaidn yav fix at son parami atayim 50 lira
Konu @butragueno nun konusu benim değilAt parayı basayım 260 cıkara
Tavuk pilav arabası çarptı şu an yoğun bakımda kendisiLa bu balporsugu nerelerde isim mi degistirdi gözükmüyordu aklıma geldi simdi
Şaka maka cikabilir ha dep onde gotururse hele her sey olabilir129 141
O kim dostKonu @butragueno nun konusu benim değil
Dun golden dhaa kotu baslamis nba bu belli olmuyor la bakalimLakersa nalbur çivisi çakar gibi çakıyorlar
Ban clientLa bu balporsugu nerelerde isim mi degistirdi gözükmüyordu aklıma geldi simdi
Ak 19 sayi fark yedi 42 sayi puahhahhaDun golden dhaa kotu baslamis nba bu belli olmuyor la bakalim
Yazık vallaAk 19 sayi fark yedi 42 sayi puahhahha
Mitchell basket dersi veriyoAk 19 sayi fark yedi 42 sayi puahhahha
James gecen mac cok kotuydu bu mac patlar dedik elimizde patladiMitchell basket dersi veriyo
250 vardı döndürüp durdum 3 dkda 3 yatırım yaptim çekimler biraz hızlı olsa belki kar ederdim ama pek kar edemedik.bn geç duydum erken duysak farklı olurdu bulunmaz bonustu beAk o bonus sinirsiz olmasa iyi para vurmustumda hepsini geri verdik cikamiyodum resmen oyundan
Lakers ekşi k yok nasıl bu kdr fark yemiş kamiller laGelirse 2 kisiye ulasirim alt sıkınti baya ama aldik bir kere
Ekli dosyayı görüntüle 648665
Takımda sadece davis var oda oynamayınca böye oluyor 😄James gecen mac cok kotuydu bu mac patlar dedik elimizde patladi
Bı önceki maç iyiydi bro TD yaptı kamilJames gecen mac cok kotuydu bu mac patlar dedik elimizde patladi