- 10,742
- 3,425
- 113
La bastan sona tek basina takip eden adam fix atti nasil oluyor buUmutlar sıkıntı dost iyi yine ucuz yırtmışsın umutlar adamı cepte kalan bi liraya kadar yok eder
Baska birine mi gitttiLa bastan sona tek basina takip eden adam fix atti nasil oluyor bu
Valla bende anlamadım dost soyadını boşuna devrım koymamıslarLa bastan sona tek basina takip eden adam fix atti nasil oluyor bu
Yav eniştebiz zor buluyoz buda gidiyor başkalarına atiyor yavValla bende anlamadım dost soyadını boşuna devrım koymamıslar
Teşko bunlarYav eniştebiz zor buluyoz buda gidiyor başkalarına atiyor yav
@Taladro123 buydu galiba geride atmazValla bende anlamadım dost soyadını boşuna devrım koymamıslar
İlk adım tebrikler
Taladroya gittiyse faiziyle gelir dost için rahat olsun@Taladro123 buydu galiba geride atmazyav nerdn kayitli kalmis tikladigim gibi klavyede o cikti ne alaka ak
La en son takistik adam 2 3 aydir yokTaladroya gittiyse faiziyle gelir dost için rahat olsun
Taladro başka hesapla geziyor enişte taladromu kaldiTaladroya gittiyse faiziyle gelir dost için rahat olsun
Savas sen cekimden sonra @yzgb1956 atarsin biz rolle devam edekTaladro başka hesapla geziyor enişte taladromu kaldi