- 42,589
- 43,499
- 113
No bonusum.la ben hatta hesap kapandi galibahic bilmiyomda kg bir gol erken gelirse gelir bence
Resmini almışım gerçi bunun 15 20 kat çevrimi vardır kesin klasik
No bonusum.la ben hatta hesap kapandi galibahic bilmiyomda kg bir gol erken gelirse gelir bence
Bol şans bu arada dost ama yine live böle bi maçında ikinci yarı 9 10 korner olmuştu hangi maç hatırlamıyorum ama 🙂Baksana ak mal gibi ayni bahsi nerelere bagaladik bu da kornerden gidecekEkli dosyayı görüntüle 652576
Merhaba fransa alt lig reisMerhaba dost
Gyokeresimi dedin ondan bi kendimi göstereyim dedim dost 😄Merhaba fransa alt lig reis
Heee simdi gordum profili hahahahaGyokeresimi dedin ondan bi kendimi göstereyim dedim dost 😄
Başkana dedik değişim için üçüncü bu diyor. üzdü bizi böyle kaldı nick aw 😄Merhaba fransa alt lig reis
Baslamadan aldim laBiri yetmez ikincisi olsun dedin he puhahah
Zor be ama bakalim futbolBol şans bu arada dost ama yine live böle bi maçında ikinci yarı 9 10 korner olmuştu hangi maç hatırlamıyorum ama 🙂
Kornerden yatarsan uyuyamazsin bu gece senBaslamadan aldim la
Bol şans @efkalade1Psv zagreb macalri geldi @tekalali6767 @Calypso13 bu kalanlarda gelirse ikinize ulasiriz konudanda 1 kisiyeEkli dosyayı görüntüle 652533
Ulan city 3 1 olmus ak yaavKornerden yatarsan uyuyamazsin bu gece sen
Bizimki bi tane daha atarUlan city 3 1 olmus ak yaav
Bende dedim ya ak senden once demistimDedim suvatim bugun lizbon icinden gececek diye. Mac bitsin gelcem
Aga portekiz futbolcu fabrikasiBizimki bi tane daha atar
Haaland bebesi nerde ağa gören var mı
2 oldu puhahahaBaslamadan aldim la