- 80,970
- 54,137
- 113
Gelir yav 3 korner ust uste sonra bir daha etti sana 8 sonra 2 korner beklicez 20 dk da2 oldu puhahaha
Gelir yav 3 korner ust uste sonra bir daha etti sana 8 sonra 2 korner beklicez 20 dk da2 oldu puhahaha
hocam komedyen mahsunun videosu aklıma geldi banka arayınca kupon var fotoğrafını atayım o gelirse hesabınızda hemen diyorduLa işte dedim ya bir icraya gidecek borc var yarina kadar halletmem lazim kasada olmayinca 5 mac ancak 1 2k para veriyodu![]()
Her kornerde defans topu tekrar kornere atsa keşke 😂Gelir yav 3 korner ust uste sonra bir daha etti sana 8 sonra 2 korner beklicez 20 dk da
Aynen la ayni durum puahhaha o dizide ne guzeldi 2. Sezonu gelmedi mihocam komedyen mahsunun videosu aklıma geldi banka arayınca kupon var fotoğrafını atayım o gelirse hesabınızda hemen diyordu![]()
en son çekiyolardı vallahi bilmiyorumAynen la ayni durum puahhaha o dizide ne guzeldi 2. Sezonu gelmedi mi
Yok la bunlar korner falan atmıyor ak bu nasıl Bir maç topun oyunda kalma süresi rekoru kırılacakAynen la ayni durum puahhaha o dizide ne guzeldi 2. Sezonu gelmedi mi
2 gol oldu ak 2 kornerYok la bunlar korner falan atmıyor ak bu nasıl Bir maç topun oyunda kalma süresi rekoru kırılacak
Iptal herhalee2 gol oldu ak 2 korner![]()
Bilmiyorum City penaltı vardaIptal herhalee
Vay ak 2 olmuş ben 1 i yazmıştım mokoko2 gol oldu ak 2 korner![]()
Dep 10 korner yapar simdi ne mokoooVay ak 2 olmuş ben 1 i yazmıştım mokoko
Veladalin aminDep 10 korner yapar simdi ne mokooo
3Veladalin amin
Bebe penaltı kaçırdı 😄Bizimki bi tane daha atar
Haaland bebesi nerde ağa gören var mı
Penaltı kaçtı la