- 1,245
- 987
- 113
@Magnumbet Destek bu konuda 40 tl ile yaptığım bakiyeyi roll bonusu diyor site. 500 yapıp 150 çekmeniz lazım diyor
Bol sansMagnumbetten çekim verdik , gelince gameofbetten 200 e 200 freebet alıp devam
Roll bonusundan kaldıysa 40 tl doğru dost@Magnumbet Destek bu konuda 40 tl ile yaptığım bakiyeyi roll bonusu diyor site. 500 yapıp 150 çekmeniz lazım diyor
Dostum ne rolü yav kayıp bonusu oRoll bonusundan kaldıysa 40 tl doğru dost
Dostum az önce roll içinde bonus aldin diye dedimDostum ne rolü yav kayıp bonusu o
Şaşırmıştır destek başka biriyle konusDostum ne rolü yav kayıp bonusu o
düzeldi şimdi çekim verdik tekrarŞaşırmıştır destek başka biriyle konus
Kusura bakma dostum kırdıysam. Akşam bi ödemem var biraz stresimDostum az önce roll içinde bonus aldin diye dedim
Inşallah düzeltilir dostum yanlışında gördüm takip ettim basketleri zor geldi şans işte gameofbetde şansın tutar bir bakarsın para 5000 olur 40 liraydı başlangıçKusura bakma dostum kırdıysam. Akşam bi ödemem var biraz stresim
Eyvallah kral bakalım şans artık gameofbetten devamInşallah düzeltilir dostum yanlışında gördüm takip ettim basketleri zor geldi şans işte gameofbetde şansın tutar bir bakarsın para 5000 olur 40 liraydı başlangıç
Gamede ne cvarEyvallah kral bakalım şans artık gameofbetten devam
Attınmı gameofbeteEyvallah kral bakalım şans artık gameofbetten devam
Kişiye özel yüzde 350 veriyorlar ayda bi falanGamede ne cvar
Haydi yemek yiyim gelim bakiye 2500Bonusu aldık ama canlıda hiç maç yok şu an
Aynen bende alıyorum şimdi çok gğzel mişKişiye özel yüzde 350 veriyorlar ayda bi falan
Son 2 dk çok çıktı ya yatar gibi 40 sayı atar bunlar37 sayıda kapandı ilk yarı