- 4,251
- 4,313
- 113
Kızılyıldız maçında üst üste 4 serbest atış kacti
Barca -3.5Takip eden dostlar 23.00 maçlarından güvendiğiniz maçları yazabilirmisiniz 100 lirayı oraya sallayalım gelirse maçı tutanlarada şans parası atalım
Dost gsliyim ama gs bence bi tane aticak tabi sen bilirsin taraf oldugum icin boyle dusnuyo olabilirimTakip eden dostlar 23.00 maçlarından güvendiğiniz maçları yazabilirmisiniz 100 lirayı oraya sallayalım gelirse maçı tutanlarada şans parası atalım
Kanka benim akşamki maçım barça-gs 3.5 üsttü zaten yanına maç arıyorum 🤣🤣Dost gsliyim ama gs bence bi tane aticak tabi sen bilirsin taraf oldugum icin boyle dusnuyo olabilirim![]()
Barcelona takım tarafiTakip eden dostlar 23.00 maçlarından güvendiğiniz maçları yazabilirmisiniz 100 lirayı oraya sallayalım gelirse maçı tutanlarada şans parası atalım
Barcelona maçı genel 3.5 üst 1.98 temizTakip eden dostlar 23.00 maçlarından güvendiğiniz maçları yazabilirmisiniz 100 lirayı oraya sallayalım gelirse maçı tutanlarada şans parası atalım
Tam şike molası oldu 🤣🤣2.37 şike molası alındı 11 lazım
Atalanta - Leverkusen Kg varKanka benim akşamki maçım barça-gs 3.5 üsttü zaten yanına maç arıyorum 🤣🤣
2. Maç bu olsunAtalanta - Leverkusen Kg var