- 7,803
- 4,411
- 113
Sal gelsinYatırdım atıyorum son adimi
Sal gelsinYatırdım atıyorum son adimi
Bol şanslar dostumYatırdım atıyorum son adimi
Yollarda kaldı gözümüzYatırdım atıyorum son adimi
Bu konu altında mi paylaşacaksin gelirse çekiliş mi ?Yatırdım atıyorum son adimi
Bu konu altından benceBu konu altında mi paylaşacaksin gelirse çekiliş mi ?
Bol şanslar dostGelirse son. Çekiliş iptal takip eden bir kişi dmden yazan da bir iki kişiye ulasicam kimse kusura bakmasın. Total yatırım 15 yatırımı bile kurtaramiyorum gelirse. Herkese hayırlı pazarlar Ekli dosyayı görüntüle 967694
Bol şansın olsun dostGelirse son. Çekiliş iptal takip eden bir kişi dmden yazan da bir iki kişiye ulasicam kimse kusura bakmasın. Total yatırım 15 yatırımı bile kurtaramiyorum gelirse. Herkese hayırlı pazarlar Ekli dosyayı görüntüle 967694
Bol şans kralGelirse son. Çekiliş iptal takip eden bir kişi dmden yazan da bir iki kişiye ulasicam kimse kusura bakmasın. Total yatırım 15 yatırımı bile kurtaramiyorum gelirse. Herkese hayırlı pazarlar Ekli dosyayı görüntüle 967694
Kalan 23Gelirse son. Çekiliş iptal takip eden bir kişi dmden yazan da bir iki kişiye ulasicam kimse kusura bakmasın. Total yatırım 15 yatırımı bile kurtaramiyorum gelirse. Herkese hayırlı pazarlar Ekli dosyayı görüntüle 967694
Bol şans kanka sabah olmadı ins bu sefer kazanır.Gelirse son. Çekiliş iptal takip eden bir kişi dmden yazan da bir iki kişiye ulasicam kimse kusura bakmasın. Total yatırım 15 yatırımı bile kurtaramiyorum gelirse. Herkese hayırlı pazarlar Ekli dosyayı görüntüle 967694